GFFermari Απρίλιος 2, 2023 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2023 10 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Ναι και εγω ποτε δεν το καταλαβα αυτο. Αρκει να μην φαινεται σαν να μην πω τι οπως στα παλια κουτια Βασικα απλα ειδα το nv7 και εκλασα λιγο πάνω μου. Την ιδια μερα που το ειδα το εκανα order μετα απο 2 ωρες Το north ασχημο με τα ξύλα συν του οτι ειναι μικρο. Δεν θα το βαλω σε κανενα σπιτι με feng shui πως διαολο λεγεται. Χαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 2, 2023 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2023 3 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Το κουτι σου Του βάζεις ιδέες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 2, 2023 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Του βάζεις ιδέες Όχι, ρε, αυτό είναι μεγαλύτερο απ' το δικό μου... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 5, 2023 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2023 Πάντως έβγαλε και η Antec ένα καλό κουτάκι, το Performance 1 FT. I could see myself using this! Είναι relatively new και δεν έχω δει ακόμη reviews από αρκετούς αλλά φαίνεται πολύ cool. Άσε που μπροστά θυμίζει το παλιό κουτί του Μάριου, sort of Υπάρχει και ένα ακόμη βίντεο που είδα και μου φαίνεται ότι δείχνει καλύτερα τα features. Και εδώ , ένα που δεν είδα ακόμη αλλά φαίνεται πιο technical oriented. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 5, 2023 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Πάντως έβγαλε και η Antec ένα καλό κουτάκι, το Performance 1 FT. I could see myself using this! Είναι relatively new και δεν έχω δει ακόμη reviews από αρκετούς αλλά φαίνεται πολύ cool. Άσε που μπροστά θυμίζει το παλιό κουτί του Μάριου, sort of Υπάρχει και ένα ακόμη βίντεο που είδα και μου φαίνεται ότι δείχνει καλύτερα τα features. Και εδώ , ένα που δεν είδα ακόμη αλλά φαίνεται πιο technical oriented. Εννοεις το torrent απο την antec? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 5, 2023 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2023 18 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Εννοεις το torrent απο την antec? Εντάξει, μοιάζουν, ωστόσο δεν μοιάζει το layout, compatibility etc. Είναι pretty decent για όποιον ΔΕΝ είχε το Torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 5, 2023 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2023 30 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Εντάξει, μοιάζουν, ωστόσο δεν μοιάζει το layout, compatibility etc. Είναι pretty decent για όποιον ΔΕΝ είχε το Torrent Ναι καλο ειναι απλα αστειευομαι. Το αλλο μου αρεσε πιο πολυ ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 25, 2023 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2023 Δεν εβαλα ποτε φωτο απο το κουτί... 6 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 25, 2023 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2023 Πολυ ομορφο Μαριε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 25, 2023 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Πολυ ομορφο Μαριε ! Thanx Γιαννη μου πηρε κανενα 5 ωρο χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 25, 2023 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Thanx Γιαννη μου πηρε κανενα 5 ωρο χαχαχαχα Το άξιζε ρε συ όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts