Stallone Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2023 (edited) Καλησπέρα στο forum. Μετά την τελευταία ενημέρωση που έκαναν τα windows, ξαφνικά τα αρχεία των videos μέσα στους φακέλους μου αλλάξαν όψη και φαίνονται όπως παρακάτω (φωτό1). Άλλαξαν μόνο τα videos που είναι σε μορφή mp4. Τα avi, mkv ,gif φαίνονται κανονικά. (φωτό2). Πως μπορώ να τα αλλάξω για να φαίνονται πάλι σαν εικονίτσες; (φωτό2). Έχω τα Windows 10 Pro 22H2 (19045.2788). Ευχαριστώ.. φωτο1 φωτο2 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2023 από Stallone Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 29, 2023 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2023 Λογικα αλλαξε το default προγραμμα που τα αναπαραγει , Δεξι κλικ σε ενα βιντεο , properties και βαλε το προγραμμα που ειχες και πριν στο Opens With : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάρτιος 29, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Λογικα αλλαξε το default προγραμμα που τα αναπαραγει , Δεξι κλικ σε ενα βιντεο , properties και βαλε το προγραμμα που ειχες και πριν στο Opens With : Δυστυχώς τίποτα.. Και πριν και τώρα τα videos ήταν ρυθμισμένα να ανοίγουν με την εφαρμογή των windows (ταινίες και τηλεόραση). Το γυρνάω σε "αναπαραγωγή πολυμέσων" ή σε "windows media player" και φαίνονται όπως παρακάτω (φωτο 3,4) Εγώ πάντως προτιμώ να ανοίγουν με το "ταινίες και τηλεόραση. Επίσης πήγα στο "επιλογή προεπιλεγμένων εφαρμογών κατά τύπο αρχείου" και έβαλα τα mp4 αρχεία να ανοίγουν με το "ταινίες και τηλεόραση".. Και πάλι τζίφος.. Μια λύση είναι να κάνω convert όλα τα videos (300στον αριθμό) από mp4 σε avi ή mkv.. Και τελευταία λύση είναι το format.. φωτο3 φωτο4 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2023 από Stallone Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 29, 2023 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2023 Δε κατάλαβα, σε ενοχλεί που έχουν αυτό το εικονίδιο, ή θες να φαίνεται προεπισκόπηση του video; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάρτιος 29, 2023 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2023 4 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Δε κατάλαβα, σε ενοχλεί που έχουν αυτό το εικονίδιο, ή θες να φαίνεται προεπισκόπηση του video; Ακριβώς.. Θέλω προεπισκόπηση μπράβο.. Να τα δείχνει όπως η φωτο2 (στο 1ο post). Ήταν μια χαρά μέχρι που ήρθε η τελευταία ενημέρωση των Windows( (19045.2788). Κάτι πρέπει να άλλαξε αλλά δεν ξέρω τι. Τα έχω ψάξει όλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 29, 2023 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2023 Ανοίγεις την εξερεύνηση των Windows και κάνεις τα παρακάτω: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάρτιος 29, 2023 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2023 (edited) Δυστυχώς τίποτα. Το "εμφάνιση εικονιδίου αρχείου σε μικρογραφίες" ήταν ήδη τικαρισμένο.. Έκανα "επαναφορά προεπιλογών", "εφαρμογή σε φακέλους", "επαναφορά φακέλων".. Ακόμη και επανεκκίνιση.. Τίποτα.. Δεν θα με ενδιέφερε αλλά δουλεύω video editing (adobe premiere) και είναι πολυ δύσκολο κι εκνευριστικό.. Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον @astrolabos.. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2023 από Stallone Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 29, 2023 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2023 Για κοίτα και το "Να εμφανίζονται πάντα εικονίδια και ποτέ μικρογραφίες" μήπως το έχεις τσεκαρισμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάρτιος 29, 2023 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2023 7 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Για κοίτα και το "Να εμφανίζονται πάντα εικονίδια και ποτέ μικρογραφίες" μήπως το έχεις τσεκαρισμένο Ξετσεκαρισμένο είναι. Όταν το τσεκάρω δεν δείχνει όυτε τα αρχεία που είναι σε avi ή mkv.. (Το πρόβλημα είναι μόνο στα mp4).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάρτιος 29, 2023 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2023 Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα να επιδιορθώσω τα windows κάνοντας έλεγχο αρχείων συστήματος με την εντολή sfc /scannow. Και τελευταία λύση πριν το φορμάτ, η επαναφορά συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts