sstav Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2023 Είμαι σε αναζήτηση αξιόλογων earbuds για γενική χρήση οπως αναφέρω. Δεν ειμαι πολύ του ήχου για να ψάχνομαι περι πιστότητας κτλ κτλ απλά θα ήθελα να ακουω μουσική -ραδιόφωνο σε εξωτερικούς χώρους Με ΑΝC καθώς και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (σε οσα κοίταξα η θήκη μπορεί να λειτουργεί ως powerbank) στη τιμή 50-70ευρώ. Επειδή δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιου τυπου ακουστικά θέλω να εφαρμόζουν καλά στο αυτί (να κοιτάγαμε για τύπου "running";). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 20, 2023 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2023 προσφατα δοκιμασα τα Creative Outlier Air V3 φιλου και μου φάνηκαν φοβερά σε ηχο και ανεση. εγω εχω τα V1. Και στην τιμη που παιζουν ειναι καλη περιπτωση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 20, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2023 σε μισή τιμή ειναι τα v2... εκτός από τα προφανή των εταιριών κινητών τηλεφώνων Samsung galaxy buds 2/ ή τα Xiaomi redmi buds 4, υπάρχει τίποτα σε JBL (πολύ καλά τα Live αλλά ακριβά), skullcandy, jabra ή άλλο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 21, 2023 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2023 ????? κάποια πρόταση ; να παω στα τυφλά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Μάρτιος 21, 2023 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2023 (edited) Εχω τα Realme buds air 3, για όσο τα χρησιμοποιησα το ANC τους μου φαινόταν εξαιρετικό (για earbuds ετσι? Προφανώς δεν υφισταται συγκριση με τα Sony WH-1000XM5). Από ήχο μια χαρούλα, κανένα απολύτως παράπονο, απο διάρκεια δεν ξέρω αν θα σε καλύψουν, μου φαίνεται γυρω στο 4ώρο την φορά και αρκετές φορτίσεις (4-5?) όταν μπουν στην θήκη τους (αν η θήκη τους είναι φορτισμένη). Η εφαρμογή τους στα δικά μου αυτιά ήταν καλή, το μικρόφωνο για συνομιλία σε εξωτερικό χώρο το ξεχνάς (και σε εσωτερικό δεν θα έλεγα οτι είναι εξαιρετικό, είναι πολυ μακρια απο το στόμα μάλλον, για αυτό). Και το app τους είναι πολύ καλό. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα earbuds με ANC οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να συγκρίνω. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 21, 2023 από Freedom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts