Jump to content

Πολλες Ερωτήσεις_HELPPPP

G101416003215

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από G10

Oταν στις αρχες μου ειχες [[[2)Μου φαινεται οτι οι ic7 δεν εχουν pat disable. Και κατι αλλο, ic7-max3 και πρεσκοττ δεν ειναι και η καλυτερη λυση. Τρελενονται τα μοσφετ.]]]]τι ειναι αυτα τα μοσφετ που λες??

κατι μικρα τσιπακια γυρο απο το σοκετ του επεξεργαστη(με τρια ποδορακια και το μεσεο κομενο) που φιλτραρουν το ρευμα και αυτα ειναι πολυ θερμα σε o/c καταστασεις καμια φορα χτιπανε και 90βαθμους

Αρχική απάντηση από G10

Αυτες που ειπες οτι θα παρεις ποσο εχουν???

απο αγγλια εχουν 230.

Αρχική απάντηση από G10

και τι timings εχουν???

στα 400 παιζουν με 2-2-2-5 και στα 500 με 2,5-4-4-7 αλλα με 3-4-4-8 πανε στα 566+

Αρχική απάντηση από greekfragma

παιδες διορθωση στα ποστ αν γινεται.μαζευτε τα σε 1 και σβηστε τα υπολοιπα............σε αυτη τη σελιδα δεν εχω βγαλει ακρη για τι πραμα μιλατε.....:confused:

πολυ σοστη παρατιριση fragma!!!

αλλα ο G10 ποσταρει ανελιπος χωρις να σκεφτετε.....

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 11:06]

παρε και μια φοτο

τις ιδιες ακριβως μνημες εχω εδω και μερικους μηνες.της πηρα απο αμερικη 230ευρω μαζι με τα μεταφορικα και μαζι με τις προμηθειες του εμβασματος.

για μενα ειναι απο τις καλυτερες λυσεις σε σχεση αποδοση τιμη.

τις δουλευω στα 265 αυτη τη στιγμη με 2.5-3-3-5 στα 2.8βολτ και ενα 8αρη να τις φυσαει.

αλλοι μεσα στο λαμπ τις εχουν 300αρισει με σχεδον τα ιδια ταημινγκς.οι συγκεκριμενες μνημες δεν ειναι για πολλα ρευματα αλλα με ενα σωστο στρωσιμο με μεμτεστ πανε παρα πολυ καλα.

Λίγο προσοχή στο ποστάρισμα παιδιά, περισσότερο για λόγους κατανόησης του θέματος από όλους, απανωτά ποστ το ένα μετά το άλλο δεν βοηθάνε. Έγινε μια ψιλοδιόρθωση απλά προσέχτε το λίγο και σεις.

Αρχική απάντηση από cherryman

Λίγο προσοχή στο ποστάρισμα παιδιά, περισσότερο για λόγους κατανόησης του θέματος από όλους, απανωτά ποστ το ένα μετά το άλλο δεν βοηθάνε. Έγινε μια ψιλοδιόρθωση απλά προσέχτε το λίγο και σεις.

ευχαριστουμε cherryman ;)

Αρχική απάντηση από greekfragma

τις ιδιες ακριβως μνημες εχω εδω και μερικους μηνες.της πηρα απο αμερικη 230ευρω μαζι με τα μεταφορικα και μαζι με τις προμηθειες του εμβασματος.

για μενα ειναι απο τις καλυτερες λυσεις σε σχεση αποδοση τιμη.

τις δουλευω στα 265 αυτη τη στιγμη με 2.5-3-3-5 στα 2.8βολτ και ενα 8αρη να τις φυσαει.

αλλοι μεσα στο λαμπ τις εχουν 300αρισει με σχεδον τα ιδια ταημινγκς.οι συγκεκριμενες μνημες δεν ειναι για πολλα ρευματα αλλα με ενα σωστο στρωσιμο με μεμτεστ πανε παρα πολυ καλα.

fragma για help me γιατι ερχοντε το σαββατο τι να κανω για να ανεβουν καλα

( σε λιγο θα βαλω και υδροψιξη ηδει εχω το ψυγειο αυριο την αντλια και το τανκ και μετα ανεμιστιρια και τα μπλοκς.)

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

fragma για help me γιατι ερχοντε το σαββατο τι να κανω για να ανεβουν καλα

( σε λιγο θα βαλω και υδροψιξη ηδει εχω το ψυγειο αυριο την αντλια και το τανκ και μετα ανεμιστιρια και τα μπλοκς.)

Το σταυρο σου :p

1ον παιξε σε mhz του cpu που ειναι 100% σταθερος

2ον βαζεις 2,5-3-3-5 (σε οριακη κατασταση 7)

3ον δοκιμαζεις Ρευματα απο 2.5-3.1 ΣΕ ΚΑΘΕ FSB ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ

4ον Ενα φαν σε μεσαιες στροφες ειναι απαραιτητο

με DFI εισαι;

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Το σταυρο σου :p

1ον παιξε σε mhz του cpu που ειναι 100% σταθερος

2ον βαζεις 2,5-3-3-5 (σε οριακη κατασταση 7)

3ον δοκιμαζεις Ρευματα απο 2.5-3.1 ΣΕ ΚΑΘΕ FSB ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ

4ον Ενα φαν σε μεσαιες στροφες ειναι απαραιτητο

με DFI εισαι;

σε asus P4C800-E dlx και περιμενο εναν πρεσψοτ 3,4 ΕΟστεπιν και τις PQI

βασικα θα περιμενω να μπει το νερακι για να μπορω να κλοκαρο καλητερα.γιατι με την XP-120 αντε να φτασω μεχρι 4,1-4,2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.