Qlim4X Μάϊος 31, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από G10 Oταν στις αρχες μου ειχες [[[2)Μου φαινεται οτι οι ic7 δεν εχουν pat disable. Και κατι αλλο, ic7-max3 και πρεσκοττ δεν ειναι και η καλυτερη λυση. Τρελενονται τα μοσφετ.]]]]τι ειναι αυτα τα μοσφετ που λες?? κατι μικρα τσιπακια γυρο απο το σοκετ του επεξεργαστη(με τρια ποδορακια και το μεσεο κομενο) που φιλτραρουν το ρευμα και αυτα ειναι πολυ θερμα σε o/c καταστασεις καμια φορα χτιπανε και 90βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Μάϊος 31, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Exεις καμια φοτο να μου δειξεις???Τι λες να κανω να τους βαλω καμια ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από G10 Αυτες που ειπες οτι θα παρεις ποσο εχουν??? απο αγγλια εχουν 230.Αρχική απάντηση από G10 και τι timings εχουν??? στα 400 παιζουν με 2-2-2-5 και στα 500 με 2,5-4-4-7 αλλα με 3-4-4-8 πανε στα 566+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 παιδες διορθωση στα ποστ αν γινεται.μαζευτε τα σε 1 και σβηστε τα υπολοιπα............σε αυτη τη σελιδα δεν εχω βγαλει ακρη για τι πραμα μιλατε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 παρε και μια φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 1, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma παιδες διορθωση στα ποστ αν γινεται.μαζευτε τα σε 1 και σβηστε τα υπολοιπα............σε αυτη τη σελιδα δεν εχω βγαλει ακρη για τι πραμα μιλατε..... πολυ σοστη παρατιριση fragma!!! αλλα ο G10 ποσταρει ανελιπος χωρις να σκεφτετε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 1, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 11:06] παρε και μια φοτο τις ιδιες ακριβως μνημες εχω εδω και μερικους μηνες.της πηρα απο αμερικη 230ευρω μαζι με τα μεταφορικα και μαζι με τις προμηθειες του εμβασματος.για μενα ειναι απο τις καλυτερες λυσεις σε σχεση αποδοση τιμη.τις δουλευω στα 265 αυτη τη στιγμη με 2.5-3-3-5 στα 2.8βολτ και ενα 8αρη να τις φυσαει.αλλοι μεσα στο λαμπ τις εχουν 300αρισει με σχεδον τα ιδια ταημινγκς.οι συγκεκριμενες μνημες δεν ειναι για πολλα ρευματα αλλα με ενα σωστο στρωσιμο με μεμτεστ πανε παρα πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Λίγο προσοχή στο ποστάρισμα παιδιά, περισσότερο για λόγους κατανόησης του θέματος από όλους, απανωτά ποστ το ένα μετά το άλλο δεν βοηθάνε. Έγινε μια ψιλοδιόρθωση απλά προσέχτε το λίγο και σεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 1, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Λίγο προσοχή στο ποστάρισμα παιδιά, περισσότερο για λόγους κατανόησης του θέματος από όλους, απανωτά ποστ το ένα μετά το άλλο δεν βοηθάνε. Έγινε μια ψιλοδιόρθωση απλά προσέχτε το λίγο και σεις. ευχαριστουμε cherryman Αρχική απάντηση από greekfragma τις ιδιες ακριβως μνημες εχω εδω και μερικους μηνες.της πηρα απο αμερικη 230ευρω μαζι με τα μεταφορικα και μαζι με τις προμηθειες του εμβασματος. για μενα ειναι απο τις καλυτερες λυσεις σε σχεση αποδοση τιμη. τις δουλευω στα 265 αυτη τη στιγμη με 2.5-3-3-5 στα 2.8βολτ και ενα 8αρη να τις φυσαει. αλλοι μεσα στο λαμπ τις εχουν 300αρισει με σχεδον τα ιδια ταημινγκς.οι συγκεκριμενες μνημες δεν ειναι για πολλα ρευματα αλλα με ενα σωστο στρωσιμο με μεμτεστ πανε παρα πολυ καλα. fragma για help me γιατι ερχοντε το σαββατο τι να κανω για να ανεβουν καλα ( σε λιγο θα βαλω και υδροψιξη ηδει εχω το ψυγειο αυριο την αντλια και το τανκ και μετα ανεμιστιρια και τα μπλοκς.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 1, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grfragma για help me γιατι ερχοντε το σαββατο τι να κανω για να ανεβουν καλα ( σε λιγο θα βαλω και υδροψιξη ηδει εχω το ψυγειο αυριο την αντλια και το τανκ και μετα ανεμιστιρια και τα μπλοκς.) Το σταυρο σου 1ον παιξε σε mhz του cpu που ειναι 100% σταθερος 2ον βαζεις 2,5-3-3-5 (σε οριακη κατασταση 7) 3ον δοκιμαζεις Ρευματα απο 2.5-3.1 ΣΕ ΚΑΘΕ FSB ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ 4ον Ενα φαν σε μεσαιες στροφες ειναι απαραιτητο με DFI εισαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 1, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Το σταυρο σου 1ον παιξε σε mhz του cpu που ειναι 100% σταθερος 2ον βαζεις 2,5-3-3-5 (σε οριακη κατασταση 7) 3ον δοκιμαζεις Ρευματα απο 2.5-3.1 ΣΕ ΚΑΘΕ FSB ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ 4ον Ενα φαν σε μεσαιες στροφες ειναι απαραιτητο με DFI εισαι; σε asus P4C800-E dlx και περιμενο εναν πρεσψοτ 3,4 ΕΟστεπιν και τις PQI βασικα θα περιμενω να μπει το νερακι για να μπορω να κλοκαρο καλητερα.γιατι με την XP-120 αντε να φτασω μεχρι 4,1-4,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Ιούνιος 1, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Παιδια sorry αλλα ποσταρω για πρωτη φορα και την ειδα σα να μιλαω με τον msn messenger!!!!Θα προσπαθησω να διορθωσω λιγο αυτα που ποσταρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.