fits79 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2023 Καλησπέρα. Γιατί ενώ έχω αποθηκεύσει ένα wifi spot στο desktop δεν μου το εμφανίζει καν στη διαχείριση wifi στα win10/11 ώστε να το σβήσω γιατί άλλαξε ο κωδικός wifi και δεν μπορώ να τον αλλάξω και δεν συνδέεται ποια στο ίδιο wifi γιατί έχει το παλιό κωδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 17, 2023 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2023 Δεν χρειαζεται να σβησεις κατι. Μολις το επιλεξεις απο την γραμμη εργαλειων και πατησεις connect θα σου ζητησει την νεο κωδικο. Ετσι γινεται τουλαχιστον στα 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάρτιος 17, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2023 (edited) Λες αν μου ζήταγε να βάλω το νέο κωδικό να άνοιγα τοπικ εδώ? Έλα όμως που δεν μου ζητάει καν το νέο κωδικό απλά μου λέει μετά από λίγα δευτερόλεπτα δεν συνδέθηκε. Να σου πω τη κάνω πατάω κάτω δεξιά το wifi μου εμφανίζει όλα τα διαθέσιμα wifi και επιλέγω αυτό που λέω και συμβαίνει ότι είπα ποιο πάνω. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2023 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 17, 2023 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2023 start - settings - network n internet - wifi - manage known networks. Βρισκεις αυτο που θες και πατας forget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάρτιος 17, 2023 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2023 (edited) Μάλλον ΔΕΝ διάβασες το πρώτο μου ποστ. Κανε ένα κόπο και διάβασε το και θα λάβεις την απάντηση στο τελευταίο σου ποστ. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2023 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 17, 2023 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2023 Καταρχάς χαλάρωσε λίγο. Δοκίμασε: Start > CMD (run as administrator) >netsh wlan show profiles >netsh wlan delete profile "copy-paste το όνομα που σου έβγαλε παραπάνω" Αν δεν το βλέπεις και σε αυτήν τη λίστα, ίσως έχεις (και) κάποιο άλλο πρόβλημα, εκτός την αλλαγή του κωδικού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάρτιος 17, 2023 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2023 (edited) Μα αυτό εξηγώ από το πρώτο μου ποστ ότι παρόλο που έχω αποθηκεύσει το wifi Profile δεν το εμφανίζει σε καμία από αυτές τις λίστες. Αν το εμφάνιζε θα έκανα απλά forget και όλα οκ. Και δεν μπορεί να ξανά συνδεθεί σε αυτό το ίδιο wifi γιατί έχει αποθηκευμένο το παλιό κωδικό. Στο κινητό μου μια χαρά συνδέεται στο ίδιο ακριβώς wifi Profile Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2023 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 17, 2023 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2023 (edited) 51 minutes ago, acct said: Αν δεν το βλέπεις και σε αυτήν τη λίστα, ίσως έχεις (και) κάποιο άλλο πρόβλημα, εκτός την αλλαγή του κωδικού. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2023 από acct 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάρτιος 18, 2023 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2023 7 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Πετα το. Αντε γεια. Που ευγενικός τι να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 18, 2023 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2023 Μην πεις τίποτα. Πήγαινε στην γωνία να δεις αν έρχομαι και αν πιάνει wifi εκεί. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 18, 2023 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2023 23 ώρες πριν, το μέλος fits79 έγραψε: Να σου πω τη κάνω πατάω κάτω δεξιά το wifi μου εμφανίζει όλα τα διαθέσιμα wifi και επιλέγω αυτό που λέω και συμβαίνει ότι είπα ποιο πάνω. Με δεξι κλικ δε μπορεις να τον αλλαξεις? (δε θυμαμαι τι βγαζει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάρτιος 19, 2023 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2023 (edited) Μα αυτό ακριβώς λέω τόσα ποστ. Ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ το εν λόγο profile σε καμία απολύτως λίστα(Ούτε στη cmd, ούτε πατώντας στο wifi κουμπάκι κ.τ.λ.). Λέτε να μου το εμφάνιζε σε οποιαδήποτε λίστα και να μην μπορούσα απλά να πατήσω "forget"??? On 18/3/2023 at 8:20 ΠΜ, το μέλος fatalara έγραψε: Μην πεις τίποτα. Πήγαινε στην γωνία να δεις αν έρχομαι και αν πιάνει wifi εκεί. Ευγενικότατος όπως πάντα. Απλά δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2023 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 19, 2023 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2023 Μήπως είναι σε κανένα 12-13 κανάλι και γι' αυτό δεν το ανιχνεύει καν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάρτιος 19, 2023 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2023 (edited) Όχι αν ήταν σε αυτό το κανάλι δεν θα φαινόταν και στα κινητά έτσι δεν είναι; Και όχι δεν είναι σε κανένα από αυτά τα κανάλια. Απλά όπως ήδη έχω πει άλλαξα τον κωδικό και το όνομα του wifi από το ρουτερ και από τότε δεν μπόρεσα να ξανά συνδεθω στο εν λόγο profile γιατί πολύ απλά είχε κρατήσει το παλιό κωδικό και δεν μπορώ ούτε να σβήσω αυτό το profile για να βάλω το νέο κωδικό, αλλα oύτε και να αλλάξω τον κωδικό χωρίς να σβήσω αυτό το profile. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2023 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 19, 2023 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2023 Όχι, δεν είναι έτσι. Έχω πετύχει περιπτώσεις σε αυτά τα κανάλια να ανιχνεύεται το δίκτυο από κάποιες συσκευές και από κάποιες άλλες όχι. Εν τω μεταξύ στο router μπορεί να είναι επιλεγμένο το auto και τυχαία να έχει μπει στο 13. Πάντως μια απλή αλλαγή ssid/password δεν δικαιολογεί να μην ανιχνεύεται καν το δίκτυο, κάτι άλλο πρέπει να συμμετέχει στο πρόβλημα. Ούτε δικαιολογεί τη μη ύπαρξη του παλιού ονόματος στη λίστα με τα αποθηκευμένα δίκτυα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 19, 2023 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2023 39 minutes ago, fits79 said: δεν μπόρεσα να ξανά συνδεθω στο εν λόγο profile γιατί πολύ απλά είχε κρατήσει το παλιό κωδικό και δεν μπορώ ούτε να σβήσω αυτό το profile για να βάλω το νέο κωδικό, αλλα oύτε και να αλλάξω τον κωδικό χωρίς να σβήσω αυτό το profile. Κάνεις λάθος. Η διάγνωση που δίνεις δε συμβαδίζει με τα γεγονότα που παραθέτεις και γι αυτό είναι μάλλον απίθανο να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τη βοήθεια που σου προσφέρεται. Καλή τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάρτιος 19, 2023 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2023 30 λεπτά πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε: Όχι, δεν είναι έτσι. Έχω πετύχει περιπτώσεις σε αυτά τα κανάλια να ανιχνεύεται το δίκτυο από κάποιες συσκευές και από κάποιες άλλες όχι. Εν τω μεταξύ στο router μπορεί να είναι επιλεγμένο το auto και τυχαία να έχει μπει στο 13. Πάντως μια απλή αλλαγή ssid/password δεν δικαιολογεί να μην ανιχνεύεται καν το δίκτυο, κάτι άλλο πρέπει να συμμετέχει στο πρόβλημα. Ούτε δικαιολογεί τη μη ύπαρξη του παλιού ονόματος στη λίστα με τα αποθηκευμένα δίκτυα. Δεν υπαρχει λογος να σου απαντησω καν γιατι πριν που δοκιμασα να σου απαντησω o mod μου εσβησε το ποστ. Επομενως ποιος ο λογος να ξανα - απαντησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 19, 2023 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2023 1 minute ago, fits79 said: Δεν υπαρχει λογος να σου απαντησω καν γιατι πριν που δοκιμασα να σου απαντησω o mod μου εσβησε το ποστ. Επομενως ποιος ο λογος να ξανα - απαντησω. Δεν υπάρχει κανένα διαγεγραμμένο μήνυμά σου σε αυτό το θέμα. Και επειδή οι υπόλοιπες επικοινωνίες σου γι αυτό το ζήτημα είναι αρκούντως απρεπείς, το θέμα παγώνει προσωρινά μέχρι να ηρεμήσουν όλοι και τα λέμε σε λίγες μέρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 19, 2023 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2023 (edited) Άλλη περίπτωση, μήπως έχει δικό της software η wifi κάρτα που αποθηκεύει profiles πέραν των windows ρυθμίσεων, ή να θέλει ξαναπέρασμα ο driver της, πιθανόν και με διαφορετική έκδοση. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2023 από Γιάννης_84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 19, 2023 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2023 Γιάννο μου γιατί παλεύεις ακόμα; Ας πάει να κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος. Απόλαυσε την Κυριακή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts