sstav Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2023 Καλημέρα σας δεν θα μακρυγορήσω...οτι λεει ο τίτλος...δεν ειμαι ενημερωμένος τι υπάρχει εκει εξω αλλά θέλω τις προτάσεις σας για κινητό για εφηβη (καταλαβαίνετε τη χρήση)... To πιο αξιόλογο κερδίζει...τιμή εκεί γύρω --αν αξίζει να δώσω και λιγα παραπάνω ειμαι οκ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 2, 2023 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 2, 2023 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 Samsung A13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 2, 2023 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Περασμενο μοντελο μεν, του λειπει το 5G αλλα εγω που το πηρα τον Νοεμβριο, δεν εχω κανενα παραπονο..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάρτιος 2, 2023 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 2, 2023 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 μπερδευτηκα η αλήθεια ειναι... της xiaomi το κάγκελο xiaomi redmi note 11 pro xiaomi redm note 11 xiaomi redmi note 11s xiaomi poco M5 xiaomi poco M5s xiaomi poco x5s τι λετε;;;;; Xiaomi Redmi Note 11S Dual SIM (8GB/128GB) Graphite Gray | Skroutz.gr WWW.SKROUTZ.GR Αγόρασε το Xiaomi Redmi Note 11S Dual SIM (8GB/128GB) Graphite Gray από το καλάθι του skroutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 2, 2023 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 52 λεπτά πριν, το μέλος sstav έγραψε: τι λετε;;;;; Nα το λυπηθείς το κορίτσι και να πάρεις κάτι με snapdragon 680 και πάνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 3, 2023 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2023 και μια ακομα ερώτηση ...πως ακους αναλογικο ραδιοφωνο αν δεν έχει η συσκευή; τι εχει βγάλει η τεχνολογία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτη την μειωση κόστους κατασκευής που προσφέρει η μη προσθήκη ενος fm radio receiver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 3, 2023 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2023 App ραδιοφωνο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts