LleN_B0 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2023 (edited) Το World Of Warcraft Dragonflight είναι ένα εθιστικό MMORPG που έχω παίξει για περισσότερες από 200 ώρες. Είναι ένας απίστευτα λεπτομερής κόσμος με πολύχρωμους χαρακτήρες και πλούσια ιστορία. Η ιστορία ακολουθεί έναν επικό αγώνα μεταξύ της Συμμαχίας και της Ορδής και των δυνάμεων του Φωτός και του Σκότους. Το παιχνίδι είναι γεμάτο δυναμικές αποστολές, έντονες μάχες και συναρπαστικές επιδρομές. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και η μουσική του παιχνιδιού είναι πραγματικά επική. Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τότε που αγόρασα το World of Warcraft Dragonflight και δεν έχω μετανιώσει ποτέ για την αγορά. Μου αρέσει ιδιαίτερα να παίζω αυτό το παιχνίδι με φίλους και να μοιράζομαι τις ιστορίες μου θριάμβου και ήττας. Το World Of Warcraft Dragonflight είναι μια συναρπαστική εμπειρία που θα σας συναρπάσει για ώρες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το παιχνίδι σε όλους τους λάτρεις των κλασικών MMORPG Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2023 από astrolabos αφαίρεση δικτυακού τόπου αγορών Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 1, 2023 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2023 What; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 1, 2023 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Μάρτιος 2, 2023 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 είδα WoW στον τίτλο είδα και Dragonflight και λέω όπα εδώ είμαστε μαζευόμαστε για TheLab ομάδα... που να ήξερα ο άμοιρος ότι επρόκειτο για κακόβουλο post...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 2, 2023 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 23 minutes ago, ckbond said: που να ήξερα ο άμοιρος ότι επρόκειτο για κακόβουλο post...??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 2, 2023 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 λετε να ειναι το GTP(ΓΤΠ)chat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 2, 2023 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 200 ώρες!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 2, 2023 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2023 200 ωρες ειχαμε μεχρι το TBC. Οσο δεν αλλαζουν την μηχανη γραφικων πισω δεν γυρναω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts