Jump to content

Μεταλλική στρογγυλή βέργα 3 χιλιοστών

Recommended Posts

Χαιρετώ τους καλλιτέχνες και τους κακιτέχνες του φόρουμ. Μήπως γνωρίζετε πού θα βρω μεταλλικές/γαλβανιζέ βέργες 3 χιλιοστών στρογγυλές;

Βρίσκω σύρμα 3 χιλιοστών αλλά εγώ χρειάζομαι ίσιες βέργες.

Έγινε επεξεργασία από Kakitexnis

1 ώρα πριν, το μέλος stam1982 έγραψε:

Καλημέρα χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο, έχεις ρωτήσει σε εμπορία σιδήρου;

Διαφορετικά μήπως μπορούν να σου φτιάξουν σε μηχανουργείο.

Περνούσα από Μεγάλου Κωνσταντίνου προχθές και είχε μια εμπορία σιδήρου. Είχε χαλκου ραβδους και μπρούτζινους. Δε ρώτησα πού θα βρω και σιγά μη μου έλεγε.

15 ώρες πριν, το μέλος Kakitexnis έγραψε:

Βρίσκω σύρμα 3 χιλιοστών αλλά εγώ χρειάζομαι ίσιες βέργες.

Καλώς ήρθες στη παρέα!
Καλό θα ήταν να δώσεις και κάποιες επιπλέον πληροφορίες π.χ. μήκος , χρήση  κλπ
Γενικά όμως :
Βέργες στρόγγυλες μεταλλικές μπορείς να βρεις αναζητώντας Σίδηρο / Χάλυβα Καλιμπρέ.

WWW.GOURDOUPIS.GR

Βιομηχανικά είδη, Υδραυλικά, Ναυτιλιακά, Σιδηρικά, Εργαλεία χειρός, Λιπαντικά, χημικά, Ρόδες και πολλά...

https://www.damigosbros.gr/assets/catalogs/catalog-3d5a18c774db0d793e28fd80634ae146fba1019cec5f7e7784f8a470a0892a68.pdf

Εκεί μπορείς να ρωτήσεις αν έχουν και γαλβανισμένες ράβδους.
 Πιο εύκολα μπορείς να βρεις ασημάτσαλο π.χ.

WWW.CHATZIKONTELIS.GR

ΑΣΗΜΑΤΣΑΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ σε βεργες των 2 μετρων με διαμετρο σε εκατοστα ή σε ιντζες αγγλιας ειδικα για μηχανουργικες εργασιες...

WWW.SINTER.GR

Ασημοχάλυβας (ασημάτσαλο) βέργα 2m 03 » Ασημάτσαλο (ασημοχάλυβας) Σε διαμέτρους από 2...

Από εκεί και πέρα και ανάλογα με το τι θέλεις μπορείς να δείς και σε ράβδους ΙΝΟΧ π.χ.

WWW.ANDREOLASTAINLESS.GR

Ελπίζω αυτά να βοηθάνε. 
Καλή παραμονή εύχομαι και καλή διασκέδαση ! :)

• Like 2

On 28/2/2023 at 6:08 ΜΜ, το μέλος Seafalco έγραψε:

Καλώς ήρθες στη παρέα!
Καλό θα ήταν να δώσεις και κάποιες επιπλέον πληροφορίες π.χ. μήκος , χρήση  κλπ
Γενικά όμως :
Βέργες στρόγγυλες μεταλλικές μπορείς να βρεις αναζητώντας Σίδηρο / Χάλυβα Καλιμπρέ.

WWW.GOURDOUPIS.GR

Βιομηχανικά είδη, Υδραυλικά, Ναυτιλιακά, Σιδηρικά, Εργαλεία χειρός, Λιπαντικά, χημικά, Ρόδες και πολλά...

https://www.damigosbros.gr/assets/catalogs/catalog-3d5a18c774db0d793e28fd80634ae146fba1019cec5f7e7784f8a470a0892a68.pdf

Εκεί μπορείς να ρωτήσεις αν έχουν και γαλβανισμένες ράβδους.
 Πιο εύκολα μπορείς να βρεις ασημάτσαλο π.χ.

WWW.CHATZIKONTELIS.GR

ΑΣΗΜΑΤΣΑΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ σε βεργες των 2 μετρων με διαμετρο σε εκατοστα ή σε ιντζες αγγλιας ειδικα για μηχανουργικες εργασιες...

WWW.SINTER.GR

Ασημοχάλυβας (ασημάτσαλο) βέργα 2m 03 » Ασημάτσαλο (ασημοχάλυβας) Σε διαμέτρους από 2...

Από εκεί και πέρα και ανάλογα με το τι θέλεις μπορείς να δείς και σε ράβδους ΙΝΟΧ π.χ.

WWW.ANDREOLASTAINLESS.GR

Ελπίζω αυτά να βοηθάνε. 
Καλή παραμονή εύχομαι και καλή διασκέδαση ! :)

Χαίρετε αδερφέ μου. Έστειλες πολλές πηγές, θα τις κοιτάξω με προσοχή. Σε ευχαριστώ. Είμαι κακητέχνης και φτιάχνω μικροέπιπλα και φωτιστικά για ιδιωτική χρήση. Συνεπώς τα μήκη των ράβδων που ψάχνω είναι μάξιμουμ 1 μέτρο. Μόνο ηλεκτροκόληση γνωρίζω.

• Like 1
  • Haha 1