Kakitexnis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2023 (edited) Χαιρετώ τους καλλιτέχνες και τους κακιτέχνες του φόρουμ. Μήπως γνωρίζετε πού θα βρω μεταλλικές/γαλβανιζέ βέργες 3 χιλιοστών στρογγυλές; Βρίσκω σύρμα 3 χιλιοστών αλλά εγώ χρειάζομαι ίσιες βέργες. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2023 από Kakitexnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam1982 Φεβρουάριος 28, 2023 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2023 Καλημέρα χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο, έχεις ρωτήσει σε εμπορία σιδήρου; Διαφορετικά μήπως μπορούν να σου φτιάξουν σε μηχανουργείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakitexnis Φεβρουάριος 28, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος stam1982 έγραψε: Καλημέρα χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο, έχεις ρωτήσει σε εμπορία σιδήρου; Διαφορετικά μήπως μπορούν να σου φτιάξουν σε μηχανουργείο. Περνούσα από Μεγάλου Κωνσταντίνου προχθές και είχε μια εμπορία σιδήρου. Είχε χαλκου ραβδους και μπρούτζινους. Δε ρώτησα πού θα βρω και σιγά μη μου έλεγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 28, 2023 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2023 15 ώρες πριν, το μέλος Kakitexnis έγραψε: Βρίσκω σύρμα 3 χιλιοστών αλλά εγώ χρειάζομαι ίσιες βέργες. Καλώς ήρθες στη παρέα! Καλό θα ήταν να δώσεις και κάποιες επιπλέον πληροφορίες π.χ. μήκος , χρήση κλπ Γενικά όμως : Βέργες στρόγγυλες μεταλλικές μπορείς να βρεις αναζητώντας Σίδηρο / Χάλυβα Καλιμπρέ. Καλιμπρέ στρογγυλό - Βιομηχανικά Ειδη - Εργαλεία - Γουρδούπης WWW.GOURDOUPIS.GR Βιομηχανικά είδη, Υδραυλικά, Ναυτιλιακά, Σιδηρικά, Εργαλεία χειρός, Λιπαντικά, χημικά, Ρόδες και πολλά... https://www.damigosbros.gr/assets/catalogs/catalog-3d5a18c774db0d793e28fd80634ae146fba1019cec5f7e7784f8a470a0892a68.pdf Εκεί μπορείς να ρωτήσεις αν έχουν και γαλβανισμένες ράβδους. Πιο εύκολα μπορείς να βρεις ασημάτσαλο π.χ. ΑΣΗΜΑΤΣΑΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ Archives - K Z CHATZIKONTELIS WWW.CHATZIKONTELIS.GR ΑΣΗΜΑΤΣΑΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ σε βεργες των 2 μετρων με διαμετρο σε εκατοστα ή σε ιντζες αγγλιας ειδικα για μηχανουργικες εργασιες... Ασημοχάλυβας (ασημάτσαλο) βέργα 2m 03 WWW.SINTER.GR Ασημοχάλυβας (ασημάτσαλο) βέργα 2m 03 » Ασημάτσαλο (ασημοχάλυβας) Σε διαμέτρους από 2... Από εκεί και πέρα και ανάλογα με το τι θέλεις μπορείς να δείς και σε ράβδους ΙΝΟΧ π.χ. Ανοξείδωτες ράβδοι WWW.ANDREOLASTAINLESS.GR Ελπίζω αυτά να βοηθάνε. Καλή παραμονή εύχομαι και καλή διασκέδαση ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakitexnis Μάρτιος 3, 2023 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2023 On 28/2/2023 at 6:08 ΜΜ, το μέλος Seafalco έγραψε: Καλώς ήρθες στη παρέα! Καλό θα ήταν να δώσεις και κάποιες επιπλέον πληροφορίες π.χ. μήκος , χρήση κλπ Γενικά όμως : Βέργες στρόγγυλες μεταλλικές μπορείς να βρεις αναζητώντας Σίδηρο / Χάλυβα Καλιμπρέ. Καλιμπρέ στρογγυλό - Βιομηχανικά Ειδη - Εργαλεία - Γουρδούπης WWW.GOURDOUPIS.GR Βιομηχανικά είδη, Υδραυλικά, Ναυτιλιακά, Σιδηρικά, Εργαλεία χειρός, Λιπαντικά, χημικά, Ρόδες και πολλά... https://www.damigosbros.gr/assets/catalogs/catalog-3d5a18c774db0d793e28fd80634ae146fba1019cec5f7e7784f8a470a0892a68.pdf Εκεί μπορείς να ρωτήσεις αν έχουν και γαλβανισμένες ράβδους. Πιο εύκολα μπορείς να βρεις ασημάτσαλο π.χ. ΑΣΗΜΑΤΣΑΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ Archives - K Z CHATZIKONTELIS WWW.CHATZIKONTELIS.GR ΑΣΗΜΑΤΣΑΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ σε βεργες των 2 μετρων με διαμετρο σε εκατοστα ή σε ιντζες αγγλιας ειδικα για μηχανουργικες εργασιες... Ασημοχάλυβας (ασημάτσαλο) βέργα 2m 03 WWW.SINTER.GR Ασημοχάλυβας (ασημάτσαλο) βέργα 2m 03 » Ασημάτσαλο (ασημοχάλυβας) Σε διαμέτρους από 2... Από εκεί και πέρα και ανάλογα με το τι θέλεις μπορείς να δείς και σε ράβδους ΙΝΟΧ π.χ. Ανοξείδωτες ράβδοι WWW.ANDREOLASTAINLESS.GR Ελπίζω αυτά να βοηθάνε. Καλή παραμονή εύχομαι και καλή διασκέδαση ! Χαίρετε αδερφέ μου. Έστειλες πολλές πηγές, θα τις κοιτάξω με προσοχή. Σε ευχαριστώ. Είμαι κακητέχνης και φτιάχνω μικροέπιπλα και φωτιστικά για ιδιωτική χρήση. Συνεπώς τα μήκη των ράβδων που ψάχνω είναι μάξιμουμ 1 μέτρο. Μόνο ηλεκτροκόληση γνωρίζω. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts