Jump to content

Aναβαθμιση μνημης σε ΗΡ μηχανημα

giorgos_saxo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα σε ολους,

Φιλος μου ειχε αγορασει πριν καμια 3ετια υπολογιστη ΗΡ και μου ζητησε να του προσθεσω μνημη γιατι με 512 δε ξεσερνει ευκολα.Ανοιξα το καπακι και τσεκαρα τις παλιες του μνημες και γραφουν πανω οτι ειναι για ΗΡ και φυσικα τα χαρακτηριστικα.Το ερωτημα μου ειναι οτι θα υπαρξει ασυμβατοτητα αν του βαλω καποια που δεν ειναι της ΗΡ?Μη την αγορασω και φαω ακυρο!

Λογικα δεν θα εχεις προβλημα αν δεν ειναι Hp.Δεν υπαρχει καμια δανικη να δοκιμασεις για σιγουρια πριν την αγορα?

Eυτυχως μου'χει μεινει 1 256αρα kingston να δοκιμασω.Το κουφο θα'ναι να δουλεψει με kingston και να μη παιξει με αλλες μαρκες αν δε βρω.

Πανε στο www.crucial.com και στο memory finder βαλε το μοντελο του υπολογιστη...θα σου βγαλει τις μνημες που ειναι συμβατες...

Τελικα δοκιμασα την 256αρα που ειχα και δουλεψε χωρις προβλημα με την ΗΡ παρεα και ετσι αγορασα μια τελευταια της kingston απο multirama.Φωτια οι ατιμες απο τιμη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.