giorgos_saxo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Γεια χαρα σε ολους,Φιλος μου ειχε αγορασει πριν καμια 3ετια υπολογιστη ΗΡ και μου ζητησε να του προσθεσω μνημη γιατι με 512 δε ξεσερνει ευκολα.Ανοιξα το καπακι και τσεκαρα τις παλιες του μνημες και γραφουν πανω οτι ειναι για ΗΡ και φυσικα τα χαρακτηριστικα.Το ερωτημα μου ειναι οτι θα υπαρξει ασυμβατοτητα αν του βαλω καποια που δεν ειναι της ΗΡ?Μη την αγορασω και φαω ακυρο!
unseen Αύγουστος 24, 2008 #2 Αύγουστος 24, 2008 Λογικα δεν θα εχεις προβλημα αν δεν ειναι Hp.Δεν υπαρχει καμια δανικη να δοκιμασεις για σιγουρια πριν την αγορα?
giorgos_saxo Αύγουστος 24, 2008 Author #3 Αύγουστος 24, 2008 Eυτυχως μου'χει μεινει 1 256αρα kingston να δοκιμασω.Το κουφο θα'ναι να δουλεψει με kingston και να μη παιξει με αλλες μαρκες αν δε βρω.
orion Αύγουστος 25, 2008 #4 Αύγουστος 25, 2008 Πανε στο www.crucial.com και στο memory finder βαλε το μοντελο του υπολογιστη...θα σου βγαλει τις μνημες που ειναι συμβατες...
giorgos_saxo Αύγουστος 26, 2008 Author #5 Αύγουστος 26, 2008 Τελικα δοκιμασα την 256αρα που ειχα και δουλεψε χωρις προβλημα με την ΗΡ παρεα και ετσι αγορασα μια τελευταια της kingston απο multirama.Φωτια οι ατιμες απο τιμη!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.