serpico75 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2023 (edited) Καλημέρα σε όλους. Δουλεύω το MyPhoneExplorer σε Samsung (source mobile), Motorola (destination mobile), και Windows. Πήρα με το MyPhoneExplorer, από το Samsung, backup τις επαφές και τα SMS σε δύο αρχεία αντίστοιχα. Έκανα restore στο Motorola τις επαφές, και τις έφερε. Το μόνο θέμα που έχω είναι με τα SMS. Όταν πάω να κάνω restore, μου βγάζει μήνυμα στο MyPhoneExplorer στα Windows: "Messages could not be sent". Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2023 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 6, 2023 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2023 Τι λειτουργικο εχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 6, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2023 Samsung Galaxy GT-S7580: Android 4.2.2 Motorola Moto G32: Android 12.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 6, 2023 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2023 Η Samsung εχει το smart swtch για μεταφορα αρχειων σε νεα συσκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 6, 2023 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2023 (edited) Το έχω κοιτάξει. Το smart switch δεν υποστηρίζει το 7580. Με το Kies τής Samsung, τα πήρα backup όλα, εκτός από τα sms. Αλλά, ακόμη καί να τα έπαιρνα καί τά sms μάλλον δε θα μπορούσε το Kies να κάνει restore σε Motorola. Φαίνεται πως, για την περίπτωση Samsung->Motorola, χρειάζεται s/w κάτι γενικότερο εκτός συγκεκριμένα s/w Samsung ή s/w Motorola. Τα συγκεκριμένα s/w φαίνεται πως για την κάθε εταιρία είναι για μεταφορά/αντιγραφή συσκευή σε συσκευή αλλά της ίδιας εταιρίας. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2023 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 6, 2023 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2023 Οχι απαραιτητα, εχω μεταφερει σε διαφορετικες μαρκες και σε iphone Εχει να κανει με το ποσο θελει να συνεργασει η καθε εταιρια Ψαξε, δοκιμασε transfer+sms+from+android+to+android - Εφαρμογές Android στο Google Play PLAY.GOOGLE.COM Απολαύστε εκατομμύρια πρόσφατες εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, σειρές, βιβλία, περιοδικά και άλλο περιεχόμενο Android. Οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, σε όλες τις συσκευές... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 6, 2023 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Οχι απαραιτητα, εχω μεταφερει σε διαφορετικες μαρκες και σε iphone Εχει να κανει με το ποσο θελει να συνεργασει η καθε εταιρια Ψαξε, δοκιμασε transfer+sms+from+android+to+android - Εφαρμογές Android στο Google Play PLAY.GOOGLE.COM Απολαύστε εκατομμύρια πρόσφατες εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, σειρές, βιβλία, περιοδικά και άλλο περιεχόμενο Android. Οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, σε όλες τις συσκευές... Σωστός! Το έφτιαξα, με άλλη εφαρμογή. Μετέφερα τα SMS και με τη βοήθεια εδώ. Thanks! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts