Stallone Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2023 Καλησπέρα στο forum. Μια βοήθεια παρακαλώ. Εχω ένα PC 12/ετίας που το χρησιμοποιώ μόνο για internet και δουλεύει ικανοποιητικά τόσα χρόνια. Έχει RAM 2x2gb=4gb και θέλω να του βάλω 2x4gb=8gb. Επειδή δεν έχω ιδέα από αριθμούς και χρονισμούς μπορείτε να μου πείτε ποιά μνήμη ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του PC μου? Παρακάτω φωτό από CPUID CPU-Z. Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Ιανουάριος 29, 2023 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2023 (edited) Αν θες να δεις για δοκιμασμενες μνημες απο τον κατασκευαστη, εδω ειναι η λιστα. Πανω επιλεγεις και το revision GA-P55-US3L (rev. 2.3) Support | Motherboard - GIGABYTE Global WWW.GIGABYTE.COM Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and... Εγω βεβαια θα επαιρνα τις φτηνοτερες ddr3 που θα εβρισκα. Κοιτα να λεει ddr3 και να μην ειναι για λαπτοπ ή για σερβερ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2023 από god Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιανουάριος 30, 2023 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2023 Για να πάρεις ένα ζευγάρι καινούργιες, θα χρειαστείς ένα 50άρι. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα για άλλο ένα πενηντάρι -συγγνώμη κιόλας- κάνε μια μικρή αναβάθμιση. Πάρε αυτά ας πούμε, και αφαίρεσε την κάρτα γραφικών (δεν θα έχει λόγο ύπαρξης πλέον). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 30, 2023 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2023 23 ώρες πριν, το μέλος god έγραψε: Εγω βεβαια θα επαιρνα τις φτηνοτερες ddr3 που θα εβρισκα. Κοιτα να λεει ddr3 και να μην ειναι για λαπτοπ ή για σερβερ Ταιριάζουν και στα 1333MHz και 1600MHz? Στα 1600MHz δεν θα είναι καλύτερα? ή δεν κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Ιανουάριος 30, 2023 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2023 Θεωρητικα και οι 1333 και οι 1600 θα παιζουν. Αν οι 1600 δεν παιζουν στα 1600, τις βαζεις στα 1333. Τωρα να μην ταιριαζουν καποιες μνημες, υπαρχει πιθανοτητα, αλλα ειναι κατι πολυ σπανιο, οταν μιλαμε για 2dimm. Σε τοσο παλιο pc δεν θα ασχολιομουν με την ταχυτητα. Απλα να σου φτανει η ποσοτητα και να λειτουργει. Οποτε αν σου φτανουν 8gb, παρε 2x4gb τις φτηνοτερες και αφοτου τις δοκιμασεις μονες τους τις καινουριες, βαλε και τις παλιες πανω και δοκιμασε αν λειτουργουν ολες μαζι, στη συχνοτητα του πιο αργου κιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 30, 2023 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2023 ΟΚ κατάλαβα. Θα βάλω 2χ4gb στα 1333MHz Και κάτι άλλο. Υπάρχει κάπου στο forum οδηγός για να κάνω bios update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts