AN7 OverClocker Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 Ρε παιδιά....Ξέρει κανεις τι κόλα μπορούμε να χρησημοποιήσουμε για να ξανακαπακώσουμε τον Α64 χωρίς να ξεκολήσεις μετα?Εγώ δοκίμασα για την black rubber της 3Μ αλλά δεν είναι σταθερή....και άμα πάω να τον βάλω με AS5...μετά το καπάκι θα μήνει πάνω στο μπλοκ.....thanx in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Δεν ξέρω αν θα δουλέψει κάποια από αυτές τις λύσεις.Έναν 2.6C ξεκαπακωμένο, του κόλλησα το καπάκι με arctic silver adhesive.Δούλεψε άριστα για 3-4 μήνες(με 4-5 βαθμούς πάνω, αλλά σε default συχνότητα οπότε δεν ήταν πρόβλημα) ώσπου έκλεισε ένα ωραίο πρωί η μητρική και από τότε βγάζει μήνυμα για overheating σε 2 μητρικές που τον δοκίμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Δλδ αν κατάλαβα καλά με εποξική παστα....ε?Βασικά εγώ θέλω να φαίνεται ότι δεν έχει πάθει τιποτα γιατι μάλλον τον πάω για RMA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ναι, είναι εποξική, τα 2 σωληνάρια της arctic silver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 κανεισ αλλοσ καμια αλλη ιδεα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.