unstoppable Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 Για ολους εμας που αγαπησαμε τα 2 προηγουμενα ανακοινωθηκε και το 3 της σειραςhttp://www.gamespot.com/ps2/action/princeofpersia3/preview_6124898.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάϊος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ωραία νέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Μάϊος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Aντε να δουμε αν θα ειναι και αυτο τοσο καλο οσο το 2!!!:clap: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Το prince of persia 3D ποιο υποτιθεται οτι ειναι το 2 ή το 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 12:47] Το prince of persia 3D ποιο υποτιθεται οτι ειναι το 2 ή το 1? sands of time=1warrior within=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 17, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Tα screenshots ειναι υπεροχα, αν και αυτο με τους 2 χαρακτηρες δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Μάϊος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Το 2 παντως, δεν μου αρεσε οσο το 1.@giorgos_cupraΕιχε βγει ενα Prince Of Persia 3D μετα το Prince Of Persia 3(2D) και πριν το Prince Of Persia Sands Of Time.Δεν ειχε παρει καλες κριτικες αλλα εμενα μου αρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Συγκεκριμενα μιλαω για το prince of persia που δινεται μαζι με την MSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Μάϊος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 @giorgos_cupraPrince Of Persia Sands Of Time Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 OK,ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTAS4_XT Μάϊος 29, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Χαιρετώ τους λάτρεις αυτού του επους!Είμαι μεγάλος λάτρεις των Prince of Persia....Έχουν ως εξής:ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ JORDAN MECHNER!! ΔυλογίαPrince of Persia 1 ... γύρω στο 1989 (Broderbund) (οι κινήσεις του prince είναι εμπνευσμένες από τον μικρό αδερφό του Mechner!!)Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame ... το 1993 (Broderbund)Stand Alone gamePrince of Persia 3D ... 1999 ... από την REDORBΗ καινούρια τριλογία από την Ubisoft.. (παρ'όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι leader o Jordan Mechner μαζί με την "POP TEAM")Prince of Persia: The Sands of timePrince of Persia: Warrior WithinPrince of Persia: ????????????Από όσα έχω διαβάσει, θα μοιάζει λίγο περισσότερο στο Sands of Time παρά στο Warrior Within..Όπως και να έχει, έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον δημιουργό της σειράς Jordan Mechner και είμαι σίγουροσ πως δεν θα μας απογητεύσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Μάϊος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Τα δύο πρώτα ήταν υπερπαίχνιδα... ’ντε να δούμε το τρίτο τι θα λέει. Πάντως σε PC που έέπαιζα το δεύτερο είχε κάποια μικροπροβληματάκια στο χειρισμό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούνιος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Το POP Sands of time μου αρεσε πολλη αλλα Το POP2 Warrior Within δεν μου αρεσε και ιδιαιτερα να πω την αληθεια, μου αφησε μετρια εντυπωση Το Pop3 φαινεται ενδιαφερον τουλαχιστον απο οσα λεει το gamespot και απο σεναριο αλλα και απο features κατι οτι θα κανεις και ιπποδρομιες διαβασα....Νιce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.