Jump to content

Prince of Percia 3

unstoppable

Recommended Posts

Το 2 παντως, δεν μου αρεσε οσο το 1.

@giorgos_cupra

Ειχε βγει ενα Prince Of Persia 3D μετα το Prince Of Persia 3(2D) και πριν το Prince Of Persia Sands Of Time.Δεν ειχε παρει καλες κριτικες αλλα εμενα μου αρεσε.

• 2 weeks later...

Χαιρετώ τους λάτρεις αυτού του επους!

Είμαι μεγάλος λάτρεις των Prince of Persia..

..Έχουν ως εξής:

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ JORDAN MECHNER!!

Δυλογία

Prince of Persia 1 ... γύρω στο 1989 (Broderbund) (οι κινήσεις του prince είναι εμπνευσμένες από τον μικρό αδερφό του Mechner!!)

Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame ... το 1993 (Broderbund)

Stand Alone game

Prince of Persia 3D ... 1999 ... από την REDORB

Η καινούρια τριλογία από την Ubisoft.. (παρ'όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι leader o Jordan Mechner μαζί με την "POP TEAM")

Prince of Persia: The Sands of time

Prince of Persia: Warrior Within

Prince of Persia: ????????????

Από όσα έχω διαβάσει, θα μοιάζει λίγο περισσότερο στο Sands of Time παρά στο Warrior Within..

Όπως και να έχει, έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον δημιουργό της σειράς Jordan Mechner και είμαι σίγουροσ πως δεν θα μας απογητεύσει!

Τα δύο πρώτα ήταν υπερπαίχνιδα... ’ντε να δούμε το τρίτο τι θα λέει. Πάντως σε PC που έέπαιζα το δεύτερο είχε κάποια μικροπροβληματάκια στο χειρισμό...

Το POP Sands of time μου αρεσε πολλη :T:

αλλα

Το POP2 Warrior Within δεν μου αρεσε και ιδιαιτερα να πω την αληθεια, μου αφησε μετρια εντυπωση :TD:

Το Pop3 φαινεται ενδιαφερον τουλαχιστον απο οσα λεει το gamespot και απο σεναριο αλλα και απο features

κατι οτι θα κανεις και ιπποδρομιες διαβασα....Νιce :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.