Jump to content

JAvA programming

g_0x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για χαρα!!!θαθελα να μαθω γενικα για προγραμματισμο σε Java για κινητα τηλεφωνα.

για java γενικ ξερω 5 πραγματακια αλλα θαθελα να ασχοληθω με προγραμματα για κινητο.οποιοσ ξερει τιποτε ας απαντησει. :D

Πήγαινε στο: http://java.sun.com/j2me/index.jsp κατέβασε J2ME Wireless Toolkit 2.2 και NetBeans Mobility Pack 4.0 εκεί θα βρεις και documentation. Γενικά πάντος η java σαν γλώσσα (συντακτικό, OOP model) είναι ίδια σε όλες τις εκδόσεις SE,EE, και ME, αυτό που αλλάζει είναι η βιβλιοθήκες (packages). Ελπίζω να βοήθησα.

θανκς!!!μολισ το κατεβασα.ασχετο.ειμαι σε ενα εργαστηριο στο τει στο οποιο δουλευω και πιανει ταχυτητεσ νταουνλοντ( :ρ) 160.αυτο ειδα.τι συνδεση εχει; (διορθοσα το ποστ μου σε ελληνικα χεχε)

Συναδελφος Τ.Ε.Ι.τζης δηλαδη και εγω απο Τ.Ε.Ι αθηυνας. Η συνδεση απο οτι ξερω ειναι απευθειας Τ1 με το GUNET που ειναι τα περισοτερα αν οχι ολα τα εκπαιδευτικα ιδρυματα.

Αρχική απάντηση από g_0x [Χθες, στις 09:00]

thnx molis to katevasa.asxeto ime se ena ergasthrio sto tei 8essalonikis sto opoio ke doulevo kai pianei taxitites download 160.afto ida.ti sindesi na exi? :p

ελληνικα πλιζ......διορθωσε το ποστ σου:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.