Jump to content

δημιουργία Google mail

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα

Υπάρχει τρόπος να φτιάξω δωρεάν Gmail (και ας δώσω κινητό για security), αλλά το mail address να είναι φυσιολογικό;

Τα δωρεάν είναι συνήθως της μορφής πχ nikos54326 , ή elena567 κλπ.

Μπορεί να γίνει πχ ο Νίκος να φτιάξει ένα atnik @ Gmail . com (αν πούμε ότι τον βολεύει) και όχι το παραπάνω;

Όλοι ξέρουμε ότι αυτό το atnik δεν είναι δεσμευμένο όπως πάντα βγάζει το μήνυμα. Βγαίνει τέτοιο μήνυμα λόγω δωρεάν δημιουργίας mail.

Μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο;

Σας ευχαριστώ

Κοίτα, με τα χρόνια έχω παρατηρήσει ότι είναι δύσκολο να βρεις απλό όνομα, μιας και όλα τα έχουν χρησιμοποιήσει. Αν φτιάξει ένα μαιλ του στυλ όνομα.επώνυμο@gmail.com δε περνάει;

• Like 2

6 hours ago, serpico75 said:

Όλοι ξέρουμε ότι αυτό το atnik δεν είναι δεσμευμένο όπως πάντα βγάζει το μήνυμα.

Εγώ πάντως δεν το ξέρω. Όσα φυσιολογικά gmail έχω δοκιμάσει, έχουν δημιουργηθεί μια χαρά. Και έχω και κάποια σύντομα.

Το παράδειγμά σου είναι ένας από τους μόλις ~12 εκατομμύρια λογαριασμούς με μόνο 5 γράμματα. Μετά από σχεδόν 2 δισεκατομμύρια λογαριασμών gmail που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, δεν εκπλήσσομαι που δεν είναι διαθέσιμο.

Ειδικά αν κρατήσεις το "nik" σταθερό, υπάρχουν λιγότεροι από 700 πιθανοί συνδυασμοί 2 γραμμάτων που μπορούν να προηγούνται. Λες να μην τους έχουν προλάβει;

Εγώ πάντως, όσα σύντομα κι αν έχω δοκιμάσει, της τάξης των 7-9 χαρακτήρων, που να μην ήθελα να περιλαμβάνουν αριθμό, δεν με άφησε σε κανένα να δημιουργήσω. Να ήταν όλα πιασμένα;

Σχετικά με το πλήθος των >2δις περίπου, ασφαλώς και το σκέφτηκα πριν ανεβάσω το θέμα. Αλλά και πάλι είναι κάτι στο οποίο επιμένω: ναι, τόσο τεράστιο πλήθος/μέγεθος usernames, αλλά να ήμουν σε όλες τις προσπάθειες άτυχος, και να με έχει προλάβει άλλος/άλλη; Τι να πω;

υγ σχετικά με το "όλοι γνωρίζουμε", sorry guys, τρόπος τού λέγειν.. 

18 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Κοίτα, με τα χρόνια έχω παρατηρήσει ότι είναι δύσκολο να βρεις απλό όνομα, μιας και όλα τα έχουν χρησιμοποιήσει. Αν φτιάξει ένα μαιλ του στυλ όνομα.επώνυμο@gmail.com δε περνάει;

Ναι, να σου πω την αλήθεια, αυτό είναι ένα μοτίβο που περνάει.

• Like 1