Jump to content

9550 παθη

g_0x

Recommended Posts

:( γραφω για τα παθη μου απο μερικα λαθη μου...

αγορασα μια 9550 της sapphire με 128 διαυλο και 128 μνημη vi-vo και χωρισ ανεμηστηρα μονο με ψηκτρα.

πριν απο κανα μηνα.ειπα να τησ βαλω μια ψηκτρα και αγορασα και μια αρτικ-κουλερ τοστιερα

που πιανει ολη τη καρτα.ολα καλα μεχρι εδω αν και εκλαψα μερικα λεφτουδακια.αποδω και περα ερχιζουν τα δυσκολα.

βαζω την ψηκτρα στη καρτα και δεν βλεπω πουθενα τροφοδοσια πανω της.το καλωδιο τησ ψηκτρασ ειναι μικρο με διο τρυπεσ ενω πουθενα

τετοια βιζματακια στη καρτα.ψαχνο μπασ και εχει τιποτε η μητρικη αλλα τιποτε.οποτε πηρα ρευμα απο ενα βισμα με 3 αρσενικα για

ανεμιστηρα κουτιου(δε χρησιμοποιησα το ενα αρσενικο που δειχνει τισ στροφες.)μετα απο ολα αυτα

και πολυ αγχος ανοιγω το πι-σι και μεχρι την εικον αμε τισ μπαρεσ που περνανε για να μπω στα παραθυρα ολα καλα.

απο εκει και μετα μαυρη οθονη κε σε μισο λεπτο και αυτη σβηνει σαν να μη περνει σημα.οι σκληροι δεν διαβαζουν τιποτε.

κουναω ξανακουναω τιποτε η καρτα.safe mode μονο με αναλυση χαμηλη και με οθονη κουραστικη.οι drivers ηταν omega αλλα πριν λειτουργουσε μια χαρα

η καρτα με αυτουσ. απο safe mode τουσ βγαζω.μπενω κανονικα στα windows αλλα με αναλυση αστα να παν.βαζω αυτουσ τουσ οδηγουσ

που ηταν μαζι με τη καρτα και παλι τα ιδια.ο/c δεν εχω κανει τση καρτα ακομα φιατι περιμενα πωσ και πωσ να παρω τη ψηκτρα.

η μητρικη ειναι μια shuttle mk35n via chip με AGP 4X :( φοραω 256 ραμ συνολο τροφοδοτικο 350W

και cpu athlonXP 2200+ tbredA0(οχι οτι εχει και τοση σημασια).σκληροσ western digital 40GB ATA100

επειτα απο ολα αυτα ενασ φιλοσ μου ειπε οτι μηποσ ακουμπαει η ψηκτρα σε κανεναν πυκνοτη.ακουμπουσε

και τον καλυψα με μονοτικη ταινια αλλα παλι τα ιδια.στην αρχη νομιζα οτι φταινε τα windows και τον εκανα

ενα format αλλα τιποτε.

και τωρα το κορυφαιο

τσατιστηκα και βαρεσα μια το κουτι και κατι αρχισε να σφυριζει... βγαζω τη καρτα και βαζω μια gforce2MX400 και ο ηχοσ σταματησε

δεν ηταν ηχοσ απο σκληρο ουτε απο ανεμιστηρα... μετα απο αυτο και με την νεα (αρχαια)καρτουλα γραφικων

λειτουργει κανονικα αλλα ισοσ απο το βαρεμα κουνηθηκε η audigy και δεν εχω ηχο.ισωσ και να την εκαψα αλλα αυτο που πιο πολυ

με προβληματιζει ειναι οτι μετα το τρανταγμα η 9550 δεν αναβε την οθονη.

θελω να μου πειτε μερικες συμβουλες.λετε να καηκε η καρτα και γιατι αφου μονο εναν ανεμιστηρα εβαλα;

λετε να μαζεψω καμια 500Ε και να παω σε 939(AMD παντα!!!)αν δεν καηκε θα εχετε σιγουρα

μια εικονα απο το ποσο την εφτασα με o/c.παντωσ το doom3 ετσι οπωσ την αφορασα το επαιζε αψογα για τη τιμη της.

οποιοσ εχει και καμια ιδεα για το τι αλλο να κανω ασ το πει.

ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελεσ μηνυμα.το λειτουργικο ειναι ΧΡ Pro χωρις Service pack(ακομα).

ok δεν εχει προβλημα η audigy...

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

τη πηγα σε ενα φιλο και βγαλαμε τις ταινιες απο πανω και σταματησε να κανει θορυβο.

η καρτα μαλλον δε καηκε αλλα λειτουργει μονο σε vga mode και οι οδηγοι δε μπαινουν με τιποτε.οτι οδηγουσ και να βαλαμε στο

πι-σι του.λεει κατι για υλικο και δεν ειναι συμβατο και κατι τετοια.τα ΧΡ βρισκουν νεο υλικο, αλλα το ονομαζουν σαν μια ακαθοριστη συσκευη VGA

λετε να επαθε τελικα κατι σοβαρο η ειναι ασυμβατοτητα με τα ΧΡ; και τοτε γιατι πριν ηταν μια χαρουλα;προβλημα τροφοδοσιας;

αλλα σε 2 διαφορετικα τελειωσ πι-σι; το αλλο ειναι barton 2500+(oc 3200+) 512 ram nf2 ultra 80GB.

και κατι ασχετο.τωρα δανιστηκα μια 5600ΧΤ 128bit 128MBram. πολυ μαπα το καρουζι...η 9550 ηταν πολυ σουπερ σε

σχεση με αυτη.αν δε βρω λυση τη δινω οσο οσο σε οποιον ενδιαφερθει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.