Vadergr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 Πολυ παραξενο!Δεν μου το κολλαει εντελως αλλα σταματαει να ανταποκρινεται για 2 δευτερολεπτα ,μετα οκ για αλλα 2 και ξανα τα ιδια.Στο διαστημα αυτο που ''μπλοκαρει'' ολες οι εργασιες γινονται κανονικα.Τι στο καλο συμβαινει?Ειναι καποια ρυθμιση που δεν βλεπω?Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο azureus ο οποιος πιανει ΤΡΕΛΛΗ μνημη λογω java αλλα τελικα επεσα εξω.Ξερει κανεις κατι?Α64 3200+ με 1gb ram .Αποκλειεται να γονατιζει ετσι... Ολα τα αλλα προγραμματα και η εν γενη λειτουργια του υπολογιστη ειναι αψογη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Δοκίμασε άλλη έκδοση, μήπως έπεσες σε buggy. Εμένα δε μου κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Η πλακα ειναι οτι μου την εδωσε ο ξαδερφος και αυτος δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Μάϊος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τη διαφορά ότι έμπαινε στα Windows με κολλημένο το Net Limiter συνεχώς. Ότι και αν προσπάθησα δεν πέτυχε. Αναγκάστηκα να κάνω format για να στρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.