serpico75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2022 (edited) Πριν λίγο, άνοιξα για πρώτη φορά το νέο κινητό Moto G31, αφού έβαλα τη sim από πολύ παλιό κινητό ALCATEL 2051D. Στη διαδικασία έναρξης, εκεί που προσαρμόζεις το κινητό, ένα βήμα ήταν η αντιγραφή δεδομένων. Το παρέλειψα, με σκοπό να το κάνω αργότερα. Τώρα που θέλω να το κάνω, δεν βρίσκω πουθενά τη διαδικασία. Έχω κοιτάξει πολύ στις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει από κάπου πρώτα να ενεργοποιηθεί η sim (εάν δεν είναι ενεργοποιημένη), και έτσι να μπορέσω να δω επαφές+μηνύματα για να μπορέσω να τα βαλω στο κινητό; Κάποια στιγμή, δεν μπορώ να καταλάβω πως, είδα τα μηνύματα. Δεν ξέρω τι και πώς είναι ενεργό, και πού βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς (που ελπίζω να βρίσκεται κάπου). Δεν θέλω να αντιγράφουν σε κανένα σημείο στο Google. Εσωτερικά και μόνο στο κινητό. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2022 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts