fotme Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 Λιγα δευτερολεπτα πριν την διαδικασια start>turn off>shut sown, θελω να σας χαιρετισω και εγω με την σειρα μου. Αυριο ωρα 11 θα ειμαι στισ πυλες του παλασκα, οχι σαν πολιτης αλλα σαν φανταρο πλεον. Ακουγεται στα αυτια μου περιεργο αλλα ειστε τα ατομα που ΘΕΛΩ να χαιρετησω τελευταια, φιλια πολλα και καλα κλοκια μαγκες!! Θα τα πουμε συντομα, ναστε καλα!!Χαιρετισμοι,ναυτης fotme@thelab ΔΙΑΤΑΞΤΕ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 χαιρετισματα στο πορο , και να μας φιλησεις τις δανεζες εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 καλη θητεια μαν.........βρες κανα νετ καφε οπως οι αλλοι ψαρακλες να ποσταρεις απο εκει :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Καλη θητεία !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka χαιρετισματα στο πορο , και να μας φιλησεις τις δανεζες εκει Ααααααααααχ :inlove: Α...καλη θητεια φιλε και καλες σουστες ! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ακόμα ένας τυχερός...Καλά να (θα) περάσεις παλίκαρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Καλη θητεία!!!!!να περνας καλα μαν!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.