serverstationf1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 Χαιρετώ όλους τους φίλους του Λάμπ είμαι καινούργιος. Παιδιά είμαι σε σκέψη για την αγορά ενος φορητού είμαι ανάμεσα στον fujitsu-siemens A1630 ή τον Acer 1694wlmi 2.0G Cenrino. Τι μου προτείνεται?Όσο για τα καμένα πίξελ ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση να έχω καμένα πίξελ όταν πρωτοανοίξω το φορητό και τα καταστήματα μου λένε πως υπάρχει. Δεν γίνεται να κάνω κάτι έτσι ώστε να μην δω καμένο πίξελ ? ’μα καεί στην συνέχεια δεν με πειράζει αλλα όταν είναι καινούργιο είναι διαφορετικό.Σας Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Να κανείς κάτι ωστε να μην δεις καμένο pixel ?????????? ....ανοιξε το με κλειστα μάτια..........! η διατυπωση σου έιναι λιγο ... άστοχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ο sotiris το ανοιξε στο μαγαζί το δικό του... Είπε: έχω μαζί το μετρητο, το ανοιγεις, αν δεν έχει καμμενο το παίρνω επι τόπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverstationf1 Μάϊος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Καλό αυτό λέτε όμως να το δεχτούν αυτό. Το μετρητό θα το μαζέψω μου λείπουν 2 κατοστάρικα. Μετά μπορώ να πάω και να τους τα ρίξω. Αν ξέρετε κανένα κατάστημα πείτε το. Αν και βρήκα ένα κατάστημα που μου λέει ότι μου καλύπτει τα pixel όταν το πρωτοανοίξω. Είναι το κατάστημα πληροφορικής στο Village Park(Ρέντη). Τι λέτε εσείς ; Μόνο που το κατάστημα αυτό έχει έλειψη τον Acer 1694 γμτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες pls..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάϊος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ένας μπάρμπας μου PCάκιας πήγε στον Multir@m@ για να πάρει laptop... είχε δει ένα στη βιτρίνα του μαγαζιού που του άρεσε και είχε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ήθελε... πάει και λέει στο παλικάρι του μαγαζιού ότι... " αυτό το μοντέλο θέλω αλλά θέλω το laptop της βιτρίνας να πάρω... όχι σφραγισμένο" τι να κάνουν... ο πελάτης έχει πάντα δίκιο... του δώσανε το PC της βιτρίνας. Ο λόγος ήταν ότι... το PCάκι είχε δουλέψει πολύ καιρό στην βιτρίνα ( περίπου 6 ημέρες συνεχόμενα ) και δεν είχε κανένα καμένο πίξελ... άρα ήταν OK! Σωστόooς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverstationf1 Μάϊος 17, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Συγνώμη για τα Greeklish. Δηλαδή RatNet μας λες να πάρουμε απο βιτρίνα? Εμένα πάλι μου λένε πως είναι οθόνες LCD αυτές και δεν καίγονται τώρα ποιος το πιστεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 κανείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverstationf1 Μάϊος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Τι λέτε για τον sony τον 397 ? Λέει ? Λένε ότι φοράει ΝΤΌΘΑΝ επεξεργαστή ποια η διαφορά του με τούς άλλους ?. Εκτός απο το FSB που είναι 533Mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από serverstationf1 Ti lete gia to Sony ton 397 ? Leei ? Lene oti foraei Dothan epeksergasth poia h diafora tou me tous allous?. Ektos apo to FSB pou einai 533Mhz Ο Dothan υποστηρίζει ΚΑΙ ελληνικά, οπότε και θεωρείται pure ownage στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας και της υψηλής ραπτικής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από serverstationf1 Ti lete gia to Sony ton 397 ? Leei ? Lene oti foraei Dothan epeksergasth poia h diafora tou me tous allous?. Ektos apo to FSB pou einai 533Mhz Φίλε μου νομίζω ότι είσαι άκυρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάϊος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 19:06] Φίλε μου νομίζω ότι είσαι άκυρος... κακίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverstationf1 Μάϊος 18, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αστρόλαβε νομίζω ότι είσαι λίγο άσχετος με αυτά που λέμε. Γιατί καλύτερα είναι να μην λες μισόλογα και υπονοούμενα αλλά να μιλάς και να διευκρινίζεις αυτά που λες όπως κάνουν οι κανονικοί άντρες φιλαράκο(όχι υπονοούμενα...κτλ)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από serverstationf1 [Σήμερα, στις 00:01] Αστρόλαβε νομίζω ότι είσαι λίγο άσχετος με αυτά που λέμε. Γιατί καλύτερα είναι να μην λες μισόλογα και υπονοούμενα αλλά να μιλάς και να διευκρινίζεις αυτά που λες όπως κάνουν οι κανονικοί άντρες φιλαράκο(όχι υπονοούμενα...κτλ)! Ο Αστρολάβος μια χαρά εντός θέματος είναι, εσύ φρόντισε να αλλάξεις τα posts με τα greeklish (και να μην ξαναγράψεις εννοείται) και όλα θα πάνε καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Ο sotiris το ανοιξε στο μαγαζί το δικό του... Είπε: έχω μαζί το μετρητο, το ανοιγεις, αν δεν έχει καμμενο το παίρνω επι τόπου. παρ' όλ' αυτά είχε 2 καμμένα subpixel. το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το ελέγξεις με μια πλήρως άσπρη και μια πλήρως μαύρη οθόνη, για κάνα 2λεπτο. αλλιώς δεν μπορείς να δεις στα σίγουρα. πάντως και μερικά καμμένα subpixel δεν είναι κάτι το τραγικό, μόνο αν έχουν καεί 2 ή περισσότερα είναι ενοχλητικό (π.χ. πράσινο pixel σε μαύρο φόντο, κλασσικό φαινόμενο). προσωπικά μόνο το 1 από τα 2 μπορώ πια να διακρίνω, και αυτό με δυσκολία λόγω σκόνης - λεκέδων κλπ. ( σιγά μην καθαρίσω την οθόνη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverstationf1 Μάϊος 19, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Chosen επειδή έγραψα 1,2 πόστ με greeklish θα με καταδικάσετε;. Εντάξει άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθοι και είμαι και καινούργιος ούτε καλωσόρισμα δεν άκουσα. Σωτήρη έχεις δίκιο και εγώ αυτό σκέφτηκα να φτιάξω ένα ένα bitmap με μαύρο φόντο και να το κάνω full screen αλλα το άσπρο για ποιο λόγο ;. Έλεγα επίσης να κατεβάσω και ανάλυση τι λές βοηθάει ; Για τον vaio 397xp τι γνώμη έχετε αξίζει τα λεφτά του ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Ότι laptop και να πάρεις ζήτα να το ανοίξουν να δεις αν έχει καμένο pixel (προτίμησε μαύρο φόντο φένετε καλύτερα!).Για τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum(με τους οποίους συμφώνησες) οπότε και να κάνει το λάθος να γράψει greeklish οφείλεις να το διορθώσεις...Καλωσήρθες:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 προσωπικά μόνο το 1 από τα 2 μπορώ πια να διακρίνω, και αυτό με δυσκολία λόγω σκόνης - λεκέδων κλπ. ( σιγά μην καθαρίσω την οθόνη ) Εγω παλι το βλέπω πάντα Κι ασε τα σιγα μην καθαρισω την οθονη. Κουβαλας ακομα το προστατευτικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Εγω παλι το βλέπω πάντα Κι ασε τα σιγα μην καθαρισω την οθονη. Κουβαλας ακομα το προστατευτικό! δε θέλω να τη γδάρω ρε φειδία. το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα έχουν προεγκατεστημένα win οπότε δεν μπορείς να φορτώσεις τίποτα γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και δεν μπορούν να σε αφήσουν να την ολοκληρώσεις πριν το πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverstationf1 Μάϊος 19, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 οκ σας ευχαριστώ πολύ!Σίγουρα θα το ανοίξω αλλιώς δεν το αγοράζω. Μήπως ξέρετε κανένα φτηνό μαγαζάκι με καλές τιμές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.