ckbond Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2022 (edited) Την Καλημέρ@ μου σε όλους και όλες... (όλο ξεχνάω ότι το κ α λ η μ ε ρ α βγάζει emoticon... ) Θα παρακολουθήσω κάτι σεμινάρια μέσω Zoom και θα ήθελα να μπορέσω να κάνω εγγραφή Audio και Video για να μπορέσω να ανατρέξω ξανά αργότερα αν χρειαστεί. Η ερώτηση μου είναι αν με το "Elgato HD60 X External Capture Card" θα μπορέσω να το επιτύχω....??? Ευχαριστώ πολύ, Κωνσταντίνος Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2022 από ckbond Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 25, 2022 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2022 (edited) νομιζω γινεται και με OBS χωρις καν να χρειαζεσαι εξτρα HW Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2022 από BloodMage 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Νοέμβριος 25, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2022 Όχι ότι το είχα σκεφτεί αλλά ούτε και έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το OBS και έτσι έλεγα να πάω στην πιο απλή και safe λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 25, 2022 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2022 Δε νομίζω ότι υπάρχει πιο safe και πιο απλή λύση από το obs. Σε νοιάζει να μεταφέρεις την εικόνα ενός μηχανήματος, σε ένα ΑΛΛΟ μηχάνημα στο οποίο θα κάνεις την εγγραφή; Αν όχι, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 25, 2022 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2022 Κωστα παρε με τηλεφωνο να στο φτιαξω εγω αν θες δεν ειναι τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Νοέμβριος 27, 2022 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2022 @giorgos2187 Όχι δεν θέλω να μεταφέρω εικόνα πουθενά... απλά να κάνω καταγραφή θέλω κατά την διάρκεια του σεμιναρίου να το αποθηκεύω και αργότερα να το δω ξανά με την ησυχία μου. @icy20 Μάριε σίγουρα θα σε ενοχλήσω για βοήθεια στο OBS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 27, 2022 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2022 58 λεπτά πριν, το μέλος ckbond έγραψε: Όχι δεν θέλω να μεταφέρω εικόνα πουθενά... απλά να κάνω καταγραφή θέλω κατά την διάρκεια του σεμιναρίου να το αποθηκεύω και αργότερα να το δω ξανά με την ησυχία μου. Τοτε δεν χρειαζεσαι τιποτα απο το τσαμπα obs. Απλα θα το ανοιξεις, θα πατησεις το κουμπι που λεει καταγραφη και τελος. Και απλα θα φροντισεις να κανει καταγραφφη οθονης. Ειναι πολυ απλο, ευκολο, γρηγορο, και τσαμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 27, 2022 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2022 Μπορείς να κάνεις καταγραφή οθόνης και με Win+Alt+R σε Windows 10, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσεις τίποτα. Το βίντεο καταλήγει στον φάκελο Videos\Captures. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Νοέμβριος 28, 2022 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2022 @acct Ούτε που ήξερα ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν ξέρω αν θα καλύψει τις ανάγκες μου αλλά όπως και να έχει μπήκε ακόμα μια νέα πληροφορία στο κεφαλό-storage μου, ας ελπίσουμε ότι δεν διέγραψε καμία άλλη για να κάνει χώρο...!!! @giorgos2187 Θα το δοκιμάσω και αυτό, @icy20 ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts