Fireknight Σεπτέμβριος 2, 2005 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αν ειναι μονο 5 ευρω η διαφορα[στο πλαισιο βλεπω 100 ευρω την ultra και 95 την απλη] ... καλυτερα παρε την ultra . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos66 Σεπτέμβριος 2, 2005 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Όντως, την έριξε κατά δέκα ευρώ... Χτες είχε 110...Απλά σε ένα review είχα διαβάσει ότι η ultra ζεσταίνεται πολύ ακόμη και σε default χρήση, ενώ για την απλή δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 2, 2005 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 κατα 99.9% δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα να αλλαξεις την ψυξη...ειτε βαζοντας ενα ανεμιστηρακι πανω απο την ψυκτρουλα ειτε αλλαζοντας την με κανα χαλκινο τιταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos66 Σεπτέμβριος 2, 2005 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 μάλλον θα έχω... δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε μέσα στο κουτί: τα μόνα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να βάλω μνήμες, μια κάρτα γραφικών και ένα dvdrom :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.