Daywalker Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 Χωρις να εχω εγκαταστησει καποιο καινουριο hardware αρχισε να μου πεταει μπλε οθονες.Το μονο διοφορετικο που εκανα τις τελευταιεσ μερες ηταν να περασω το Matlab 7.0.Το λαθος που λεει οτι εχω ειναι το παρακατω: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Μάϊος 16, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Aν καποιος ξερει τι ειναι αυτο και μπορει να βοηθησει ευχαριστως....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Μάϊος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Καποιος, καποια βοηθεια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Το υλικό το έχεις δοκιμάσει; Οι μνήμες σου είναι χωρίς λάθη; Τρέξε memtest, prime να δεις αν είναι σταθερό το μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Μήπως έχεις home edition; Έχω δει σε πολλούς τελευταία να παίζουν διάφορα προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Το Matlab έχει κάποιες παραξενιές. Ας πούμε με τις nvidia(αν θυμάμαι καλά) κάρτες.Πάιζει να έβαλε τίποτα το Matlab που να τα έκανε όλα άνω κάτω. Σε όσους υπολογιστές το έχω βάλει εγώ βέβαια δεν έω δει κάτι(Matlab 7 SP1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Μάϊος 17, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Εχω τα XP pro Service pack(1,2).Οι μνημες ειναι μια χαρα.ΑΝ καταλαβα καλα ολη τη ζημια την εκανε το Matlab.Moλις το εβγαλα επανηλθαν ολα στα φυσιολογικα.Ειναι λογικο οταν ξεκιναει το συστημα να βλεπω στο processes το matlab να εχει 100% cpu usage? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.