panoss1442169303 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2022 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2022 (edited) Έχω μια κάμερα Foscam C1 που έχει το firmware από μαμά (2.52.2.27) και προσπαθώ να το αναβαθμίσω σε 2.x.2.50. Υποθέτω ότι χρειάζομαι την αναβάθμιση για λόγους ασφαλείας αλλά και για να δουλεύει με πιο σύγχρονο software (να φανταστείτε χρησιμοποιώ Internet explorer 21H2, με σύγχρονους browsers δεν λειτουργεί το plugin. Επίσης δεν έχω καταφέρει να την κάνω να δουλέψει με το Foscam VMS). Ακολουθώ τις οδηγίες του οδηγού αναβάθμισης αλλά... Ξεκινάει η αναβάθμιση, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, τελειώνει η αντίστροφη μέτρηση κι εδώ κολλάει. Λέει να περιμένω μέχρι να τελειώσει η αναβάθμιση και να γίνει η επανεκκίνηση της κάμερας που όμως δεν γίνεται ποτέ. Οπότε αναγκάζομαι να την βγάλω από την πρίζα και να την ξαναβάλλω για να ξαναπάρει μπρος. Η κάμερα συνδέεται με το ρούτερ με καλώδιο ethernet. Τα φώτα σας. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2022 από panoss1442169303
xdoc Οκτώβριος 24, 2022 #2 Οκτώβριος 24, 2022 22 ώρες πριν, το μέλος panoss1442169303 έγραψε: Έχω μια κάμερα Foscam C1 που έχει το firmware από μαμά (2.52.2.27) και προσπαθώ να το αναβαθμίσω σε 2.x.2.50. Υποθέτω ότι χρειάζομαι την αναβάθμιση για λόγους ασφαλείας αλλά και για να δουλεύει με πιο σύγχρονο software (να φανταστείτε χρησιμοποιώ Internet explorer 21H2, με σύγχρονους browsers δεν λειτουργεί το plugin. Επίσης δεν έχω καταφέρει να την κάνω να δουλέψει με το Foscam VMS). Ακολουθώ τις οδηγίες του οδηγού αναβάθμισης αλλά... Ξεκινάει η αναβάθμιση, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, τελειώνει η αντίστροφη μέτρηση κι εδώ κολλάει. Λέει να περιμένω μέχρι να τελειώσει η αναβάθμιση και να γίνει η επανεκκίνηση της κάμερας που όμως δεν γίνεται ποτέ. Οπότε αναγκάζομαι να την βγάλω από την πρίζα και να την ξαναβάλλω για να ξαναπάρει μπρος. Η κάμερα συνδέεται με το ρούτερ με καλώδιο ethernet. Τα φώτα σας. με ποιό browser συνδεεσαι και βλέπεις την κάμερα ?
panoss1442169303 Οκτώβριος 25, 2022 Author #3 Οκτώβριος 25, 2022 @xdoc με τον Internet explorer 21H2. Οι σύγχρονοι δεν δουλεύουν (λόγω του plugin).
xdoc Οκτώβριος 26, 2022 #4 Οκτώβριος 26, 2022 με τον Edge για να δεις την καμερα πρέπει να ανοίξεις την ιστοσελίδα στον internet exlorer ,στον firefox μια χαρα την βλέπω την κάμερα , στον Chrome συνδέεται αλλά δεν δειχνει εικόνα, οσο για την αναβάθμιση εγω δεν την εχω κάνει .....δεν εχω κάποιο θέμα αφού λειτουργει η κάμερα εντάξει (FI9816P και FI9853 EP) 1
o polonos Οκτώβριος 26, 2022 #5 Οκτώβριος 26, 2022 Εχω 6 καμερες της συγκεκριμενης εταιριας και η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες κολλανε. Δοκιμασε να της κανεις reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις, να την βαλεις στο δικτυο εκ νεου και να ξανα δοκιμασεις. 1
panoss1442169303 Οκτώβριος 26, 2022 Author #6 Οκτώβριος 26, 2022 3 ώρες πριν, το μέλος xdoc έγραψε: με τον Edge για να δεις την καμερα πρέπει να ανοίξεις την ιστοσελίδα στον internet exlorer ,στον firefox μια χαρα την βλέπω την κάμερα , στον Chrome συνδέεται αλλά δεν δειχνει εικόνα, οσο για την αναβάθμιση εγω δεν την εχω κάνει .....δεν εχω κάποιο θέμα αφού λειτουργει η κάμερα εντάξει (FI9816P και FI9853 EP) Την βλέπεις μια χαρά στον Firefox; Άρα κάτι διαφορετικό πρέπει να έχουμε:
xdoc Οκτώβριος 28, 2022 #7 Οκτώβριος 28, 2022 οι δικές μου κάμερες εχουν αυτά: βλέπω οτι εχουμε τελείως διαφορετικό plugin ..........απεγκατέστησε αυτό που εχεις και κατεβασε απο το σαιτ το τελευταίο που εχει και εγκατέστησέ το και ξαναπροσπάθησε (τουλάχιστον για τον mozilla) .......σαν διεύθυνση στον browser για να συνδεθείς ποιά βάζεις?
Guest Οκτώβριος 28, 2022 #8 Οκτώβριος 28, 2022 Από το λίγο που κοίταξα, έχω την εντύπωση ότι η αναβάθμιση γίνεται από την εφαρμογή (windows, mobile).
panoss1442169303 Νοέμβριος 3, 2022 Author #9 Νοέμβριος 3, 2022 Θα την αφήσω ως έχει, δεν μπορώ να την αναβαθμίσω.
Recommended Posts