Jump to content

Δυσκολη Ερωτηση Καταγραφης Ψηφιακου Ηχου

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδες.

ενα φιλαρακι θελει να καταγραφει σε ψηφιακη μορφη στον υπολογιστη του και στην συνεχεια να επεξεργαζεται τα δεδομενα μιας τηλεφωνικης γραμμης.

επαναλαμβανω ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΑΚΑ.....αναλογικα δεν τον ενδιαφερει.

τι θα χρειαστει εκτος απο μια καρτα ηχου με πολλες ψηφιακες εισοδους?

προτεινετε παρακαλω συνδεσμολογιες/καρτες ηχου και προγραμματα χρησιμα για αυτην την δουλεια.

ευχαριστω προκαταβολικα:T:

EXPERTS PLZ ENLIGHTEN ME:worship:

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 23:24]

Digital out απο το τηλεφωνο....λολ

αν μπορεις στειλε και ενα λινκ απο συσκευη τηλεφωνου με digital out.

εψαξα και δεν βρηκα κατι.

επισης κανα προγραμμα καταγραφης και επεξεργασιας ψηφιακης πηγης για υπολογιστη που να ξερετε και εχετε να μου προτεινετε.

ευχαριστω προκαταβολικα:)

Δεν έχω δει τέτοιο αντάπτορα, αλλά πολύ λογικό να υπάρχει. Εννοείται πως ουσιαστικά θα πάρεις το αναλογικό σήμα απ' τη γραμμή και θα το ψηφιοποιήσεις με την κάρτα ήχου (οποιαδήποτε κάρτα θα κάνει αυτή τη δουλειά)

Δε φαντάζομαι να περίμενες να πάρεις απευθείας ψηφιακή έξοδο απ' τη γραμμή του ΟΤΕ!!!

(Εκτός αν βρεις καμμιά πατέντα για τα ISDN αλλά εκτός του ότι το βλέπω δύσκολο, είναι τελικά και ανούσιο... σιγά το bandwidth που έχουν τα τηλέφωνα...)

Για προγραμματάκι θα έλεγα το Sound Forge.

Αρχική απάντηση από Rayden [Σήμερα, στις 12:37]

Δεν έχω δει τέτοιο αντάπτορα, αλλά πολύ λογικό να υπάρχει. Εννοείται πως ουσιαστικά θα πάρεις το αναλογικό σήμα απ' τη γραμμή και θα το ψηφιοποιήσεις με την κάρτα ήχου (οποιαδήποτε κάρτα θα κάνει αυτή τη δουλειά)

Δε φαντάζομαι να περίμενες να πάρεις απευθείας ψηφιακή έξοδο απ' τη γραμμή του ΟΤΕ!!!

(Εκτός αν βρεις καμμιά πατέντα για τα ISDN αλλά εκτός του ότι το βλέπω δύσκολο, είναι τελικά και ανούσιο... σιγά το bandwidth που έχουν τα τηλέφωνα...)

Για προγραμματάκι θα έλεγα το Sound Forge.

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 04:17]

Υπάρχει βυσματάκι που βγάζει από καλώδιο τηλεφώνο καρφί

παιδια μηπως θα μπορουσα να εχω ενα λινκ ενα σχεδιακι κατι τελος παντων......ψαχνω και δεν βρισκω αυτα που λετε.......

θα ηθελα να μου δειξετε δηλαδη πως μπορω να παρεμβαλω το καρφι αναμεσα στην πριζα του τοιχου και την τηλεφωνικη συσκευη και να στειλω το σημα στον υπολογιστη:...:

ευχαριστω για το προγραμμα ρεηντεν:T:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 14:45]

παιδια μηπως θα μπορουσα να εχω ενα λινκ ενα σχεδιακι κατι τελος παντων......ψαχνω και δεν βρισκω αυτα που λετε.......

θα ηθελα να μου δειξετε δηλαδη πως μπορω να παρεμβαλω το καρφι αναμεσα στην πριζα του τοιχου και την τηλεφωνικη συσκευη και να στειλω το σημα στον υπολογιστη:...:

ευχαριστω για το προγραμμα ρεηντεν:T:

καλημέρα

λύσεις υπάρχουν 2:

1. η απλή λύση:

χαραμίζεις μια τηλεφωνική συσκευή και συνδέεις παράλληλα με το μεγαφωνάκι του ακουστικού είτε απ'ευθείας είτε με διπλό διακόπτη ενα καλώδιο με καρφί μονοφωνικό στην άκρη του κια απο εκεί στην κάρτα ήχου

2. η ''ακριβή'' λύση:

αγοράζεις ένα κιτάκι απο smartkit www.smartkit.gr και το συνδέεις σε σειρά με την τηλεφωνική σου γραμμή. Σχέδιο έχω αλλά: α) θα κολλήσεις στα υλικά και β) δεν το έχω διαθέσιμο λογω μετακόμισης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.