iseeklife Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2022 το είχα διαβάσει εδώ και μια εβδομάδα αλλά χθες είδα τη διαφορά σε κάποια βίντεο . Είχαν πει ,ότι κόβεται το 4Κ στους απλούς λογαριασμούς . Χθες το παρατήρησα και εγώ . ένα βίντεο είναι αυτό το 1080 που δείχνει, δείχνει άσχημα. Σε εμένα είναι αισθητή η διαφορά . επίσης ανεβάσανε τη διάρκεια της πρώτης unskipable διαφήμισης στα 10 δεύτερα. Αυτά, να είστε καλά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 17, 2022 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2022 (edited) δεν βλεπω κατι ...... . Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2022 από cabdik Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Οκτώβριος 17, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2022 στο βίντεο που έβαλα πάντως από 4Κ βλέπω 1080. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 17, 2022 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2022 Λάβετε υπόψη ότι δεν γίνονται οι ίδιες αλλαγές σε όλους τους χρήστες ταυτόχρονα. Είναι πιθανό να έχετε ταυτόχρονα διαφορετική εμπειρία χρήσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Οκτώβριος 17, 2022 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2022 3 ώρες πριν, το μέλος iseeklife έγραψε: στο βίντεο που έβαλα πάντως από 4Κ βλέπω 1080. Μάλλον επιλογή του καναλιού είναι, σε άλλα κανάλια δείχνει 4κ ( αν κι εγώ δεν έχω 4κ οθόνη ... τους εμπιστεύομαι ). πχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Οκτώβριος 18, 2022 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2022 Διάβασα ότι σταμάτησε το πείραμα με το 4Κ του γιου τιουμπ . Κανονικά πρέπει να βλέπουμε 4Κ . Μπήκα στα δύο κανάλια ,ακόμα 1080 δείχνουν . Μπορεί να είναι νωρίς να κάνουν τις αλλαγές . Να αλλάξει ο διαχειριστής τις ρυθμίσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Οκτώβριος 19, 2022 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2022 9 ώρες πριν, το μέλος iseeklife έγραψε: Διάβασα ότι σταμάτησε το πείραμα με το 4Κ του γιου τιουμπ . Κανονικά πρέπει να βλέπουμε 4Κ . Μπήκα στα δύο κανάλια ,ακόμα 1080 δείχνουν . Μπορεί να είναι νωρίς να κάνουν τις αλλαγές . Να αλλάξει ο διαχειριστής τις ρυθμίσεις . Τα 2 τελευταία video στο κανάλι με το bugatti παίζουν 1080 ενώ όλα τα υπόλοιπα 4k. Δεν σχετίζεται με την συνδρομή που ήθελαν να βάλουν για 4k θέαση αλλά με το κανάλι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 19, 2022 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2022 Από ότι φαίνεται δοκίμαζαν σε random χρήστες αυτή την πολιτική,αλλά πλέον δηλώνουν ότι το έχουν κάνει off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts