Jump to content



Πρόβλημα με θερμοκρασία


kunoobidi

Recommended Posts

Μόλις πήρα την K8sli της Albatron...

Μου βγάζει CPU temp 65oC

Το περίεργο είναι ότι με το που ανοίγω το PC πιάνει περίπου 62 και σχεδόν

αμέσως πάει 65

Κανονικά δεν θάπρεπε να ξεκινά από θερμοκρασία παραπλήσια

με την θερμοκρασία του δωματίου;

Μήπως φταίει το bios της Albatron και βγάζει λάθος θερμοκρασία;

Μήπως είχε κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα

με την συγκεκριμένη mobo;

Link to comment
Share on other sites

Είτε η μητρική λέει τα δικά της ή η ψύκτρα σου πατάει φρικωδώς ελάχιστα πάνω στον επεξεργαστή. Αν ισχύει το δεύτερο,"αααα ρε πρέσχοτ που σου χρειάζεται....."

edit ρε σεις όλοι τα (γ)ίδια λέμε

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι μητρική έχεις πάντως εγώ με μητρική ίδιας μάρκας (Albatron αλλά για 754) για να ξεπεράσω τους 50 πρέπει να σβύσω τα fans και να βάλω το toast και το prime να πιέζουν τον επεξεργαστή μαζί για κανένα 2ώρο... Μάλλον όπως σου είπαν τα παιδιά δεν πατάει καλά η ψύκτρα ή το airflow στο κουτί σου είναι κακό και έχει αρνητικά αποτελέσματα (αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται τέτοια θερμοκρασία...)

Link to comment
Share on other sites

Έχω τον 3200+. Πιάνω το πλάι και δεν ζεματάει...Έχω βάλει την ψύκτρα 4 φορές (εννοείται και πάστα). Σε παρόμοιεσ περιπτώσεισ το BIOS αντε να πέσει έξω 10-15 βαθμούς όχι 30!

Link to comment
Share on other sites

Mε 65C θα επρεπε να ψηνεις αυγα πανω στην ψυκτρα! Αφου την επιασες και δεν τσουρουφλιζε κατι αλλο φταει. Μπορει να λεει τα δικα της η μητρικη. Δοκιμασε να δεις θερμοκρασιες με κανενα προγραμμα. Με την παλια την μητρικη τι θερμοκρασιες ειχες?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κάνεις λάθος γιατί και εμένα με το που ανοίγω τον υπολογιστή μου δείχνει το ΜΒΜ θερμοκρασία CPU 45βαθμούς και θερμοκρασία περιβάλοντος 25 βαθμούς. Αρα όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί με το που ανοίγει να έχει 25 βαθμούς για παράδειγμα η CPU. Η μητρική μου είναι μια της Gigabyte και ο επεξεργαστής μου ο prescott o 3.2 Ghz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.