Jimaki MBG Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2022 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα πιστωτικό 730 ευρώ από κότσο, από doa Samsung Galaxy s20 , τι προτείνετε να πάρω? Με ενδιαφέρει ο snapdragon 865 που είχε. Έχω μείνει πίσω στα κινητά. Το s22 έχει exynos 2200. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 17, 2022 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2022 56 λεπτά πριν, το μέλος Jimaki MBG έγραψε: Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα πιστωτικό 730 ευρώ από κότσο, από doa Samsung Galaxy s20 , τι προτείνετε να πάρω? Με ενδιαφέρει ο snapdragon 865 που είχε. Έχω μείνει πίσω στα κινητά. Το s22 έχει exynos 2200. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν σε ενδιαφέρει μόνο ο συνδυασμός snapdragon και samsung πας σε S21fe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Σεπτέμβριος 18, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, το μέλος Lamogio έγραψε: Αν σε ενδιαφέρει μόνο ο συνδυασμός snapdragon και samsung πας σε S21fe Έψαξα λίγο χτες και είδα το xperia 1 iii με καλά specs και snapdragon. Σε προσφορά το έχουν και βγαίνει στα λεφτά μου. Δε ξέρω αν αξίζει βέβαια. Προηγούμενη εμπειρία με την παλιά σειρά Ζ της Sony πάντως ήταν πολύ καλή. Δε κολλάω σε Samsung απλά σκέφτομαι την καλύτερη επιλογή. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2022 από Jimaki MBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 18, 2022 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2022 8 ώρες πριν, το μέλος Jimaki MBG έγραψε: Έψαξα λίγο χτες και είδα το xperia 1 iii με καλά specs και snapdragon. Σε προσφορά το έχουν και βγαίνει στα λεφτά μου. Δε ξέρω αν αξίζει βέβαια. Προηγούμενη εμπειρία με την παλιά σειρά Ζ της Sony πάντως ήταν πολύ καλή. Δε κολλάω σε Samsung απλά σκέφτομαι την καλύτερη επιλογή. Είναι πολύ καλή επιλογή, το μόνο αρνητικό δεν ξέρω τι υποστήριξη έχει από update γιατί είναι ήδη ενός χρόνου συσκευή. Εκτός αν δεν σε νοιάζει το κομμάτι αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 18, 2022 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2022 Τα Xperia είναι καλοφτιαγμενα, ελαφριά μια και είναι σχεδόν stock Android και παίρνουν σχετικά άμεσα security updates. Δυστυχώς σε διάρκεια ενημερώσεων είναι λίγο χειρότερα από Samsung με ~2 χρόνια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Σεπτέμβριος 18, 2022 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2022 (edited) Ωραία ευχαριστώ παίδες, τείνω προς σονυ, έχουμε κάτι άλλο εξίσου αξιόλογο? Η ξιαομι έχει κάνα δυνατό? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2022 από Jimaki MBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 18, 2022 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος Jimaki MBG έγραψε: Ωραία ευχαριστώ παίδες, τείνω προς σονυ, έχουμε κάτι άλλο εξίσου αξιόλογο? Η ξιαομι έχει κάνα δυνατό? Το 12Χ είναι σε αυτά αυτά τα χρήματα αλλά δεν θα το επέλεγα σε καμία περίπτωση αντί του Sony. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts