f117 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2022 Καλησπέρες.... Όπως μερικοί θα έχουν δει μου άλλη έχουν σπάσει τα μπαλάκια με το setup ... Γι'αυτό λοιπόν θέλω αν υπάρχει κάποιος με όρεξη και χρόνο με socket 1200 και να μπορεί...να δοκιμάσουμε την CPU ..τις μνήμες....άλλη CPU...άλλες μνήμες κτλπ ...μπας και βρεθεί άκρη.... Αθήνα είμαι και κερνάω Σουβλάκια πίτσες...burger.... μπύρες...κόκα κόλα zero ..... Χαχα Thanks 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakmackraken Σεπτέμβριος 14, 2022 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2022 Διάβασα το thread. Η biostar μητρική σου είναι DOA. Τέλος. Εάν είναι μέσα στο warranty τους το επιστρέφεις, εαν όχι θα καταλήξεις σε 60άρα για καινούργια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 14, 2022 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2022 (edited) αν δεν ειχα custom w/c θα ερχομουν να κανουμε τις δοκιμες μας . ελπίζω να βρεις ακρη Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2022 από BloodMage 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 14, 2022 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2022 Θα την πάω αύριο στο μαγαζί που την αγόρασα για να την τσεκάρουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts