H.A.Balafoutre Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 Έλα μωρέ δε βαριέσαι, εμείς να'μαστε καλά και να έχουμε δουλειά. Και για να μην μας βαρέσει η πολύ δουλειά στο κεφάλι, έκανα mod με το κράνος μου. Οι ώρες αναφαίρονται σε Δευτέρα-Παρασκευή και σε Σάββατο πρωί μόνον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 16, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Στο γραφείο για να περιμένω τους φορολογούμενους να τους εξυπηρετήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Και όπως βλέπετε ο ήλιος με βαράει κατακούτελα και είπα να βάλω κάτι να προστατευθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Στην εφορια δουλευεις??που ρε σ??Πολυ αναβαθμιση εχει πεσει..LG TFT βλεπω!!nice mod :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 man, χρειαζεσαι επειγοντως αποτοξινωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Σε λογιστικό γραφείο δουλεύω. Όσο για την αποτοξίνοση.................................έχω αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 χαρας το κουραγιο σου φιλε με τετοια ζεστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 16, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Έλα ρε, μη μασάτε από τη ζέστη ρέι. Τι είμαστε, INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT, και θέλουμε cooler? Ε σε παρακαλώ τώρα! Λόόόοόόοόόόόοόόόοόόόόοόόόόο΄΄οόόόόόόο΄΄οόόόόόόόόοόόόόόόόόόόόΛ :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Μάϊος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Καλά Ξατ έχεις ξεφύγει :happy2: . Πρέπει να άρχισαν οι ζέστες εκεί στην Ξάνθη.Δεν πιστεύω να θές να πάμε στο GP το καλοκαίρι με Μηχανές......Σε φαντάζομαι με κρανούμπα να μπουκάρεις στα Pit της Sauber και να λές στο Villeneuve :"Βγές έξω ρε κατεστραμένε να σου δείξω πώς το οδηγάνε":hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 16, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από pontifikas [Σήμερα, στις 21:44] Καλά Ξατ έχεις ξεφύγει :happy2: . Πρέπει να άρχισαν οι ζέστες εκεί στην Ξάνθη.Δεν πιστεύω να θές να πάμε στο GP το καλοκαίρι με Μηχανές......Σε φαντάζομαι με κρανούμπα να μπουκάρεις στα Pit της Sauber και να λές στο Villeneuve :"Βγές έξω ρε κατεστραμένε να σου δείξω πώς το οδηγάνε":hehe: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Ξάδερφόϊd έγραψες.:worship: :worship: :worship: :worship: Σιγά μη πάμε με μηχανες. Στους λιγούριδες. Και μάλιστα βρήκες και τον οδηγό. Σιγά μην είναι μέχρι την Τουρκιά, νύχτα θα φύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αν και καταλαβαίνω τι εννοείς προσωπικά ποτέ δε με ένοιαξε πόσες ώρες ,πόση δουλειά ή τις συνθήκες αρκεί να πληρώνει και κατά προτίμηση σε αντιστοιχία με τις απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 17, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 02:08] Αν και καταλαβαίνω τι εννοείς προσωπικά ποτέ δε με ένοιαξε πόσες ώρες ,πόση δουλειά ή τις συνθήκες αρκεί να πληρώνει και κατά προτίμηση σε αντιστοιχία με τις απαιτήσεις. Συμφωνώ. Και να φανταστείς οτι έχω όλη την άνεση για να λουφάρω ή άλλου είδους υπεκφυγές. Αλλά δεν το κάνω όχι για να εντυπωσιάσω άλλους αλλά διότι στην ηλικία που είμαι και ως single, έ, μαζεύω την προίκα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 φιλε εισαι πολυ πισω , εγω εχω κανει πατεντα που σε δυσκολες καταστασεις γινομαι upload και μεσω του VPN + remote desktop connection εμφανιζομαι στο desktop του ΗΥ στο σπιτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:31] φιλε εισαι πολυ πισω , εγω εχω κανει πατεντα που σε δυσκολες καταστασεις γινομαι upload και μεσω του VPN + remote desktop connection εμφανιζομαι στο desktop του ΗΥ στο σπιτι μου παο να φορεσω το υδροψυκτο μπουφαν γιατι θα παθω κανα εγκαυμα ... :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 17, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ε, δεν είστε καλά μου φαίνεται............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.