Euthimis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2022 Καλησπεριζω όλους......όντας κατσαβιδακιας.....και μερακλής με τα εργαλεία έχω αρκετά και τα χρησιμοποιώ αρκετά για επισκευές πολλές φορές σε φίλους και γνωστούς....αλλά και στο σπίτι.....και θέλω γνώμες......εκ πρώτης Ματίας έχω την πένσα την κίτρινη της FF group που για την δικιά μου χρήση έχει βγει σκυλί.....θέλω γνώμες παίδες και για benman Kai knipex κνιπεξ έχω πένσα την κλασική 03 200 κόκκινη το κοφτακι και ένα κοφτακι benman powergrip........ποιες λοιπόν είναι οι απόψεις σας για τα πολυφημησμενα knipex? Από ότι βλέπω το benman έχει πιο βολική λαβή......από φθηνές εταιρίες ποιες πιστεύετε είναι πιο αξιόπιστες...??? Έχω ένα δράπανο ingco 1100watt Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Τα περισσότερα κατσαβίδια είναι της Stanley Alla tis finder. Tactix....Milwaukee. FF group επίσης έχω και κάποια από σετ που είχα πάρει αλλά βγήκαν σκυλιά αντοχής ανεβάζω φωτό να μου πείτε αν ξέρει κανείς την μάρκα γιατί κάποια χάθηκαν και θέλω να τα ξαναγορασω αλλά δεν βρίσκω την μαρκα....Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts