Spirosssss Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2022 Καλησπέρα! Έχω ένα περίεργο πρόβλημα: Πήρα το εν λόγω μαραφέτι για τους γονείς και όταν το σετάριζα επέλεξα το χειριστήριο να δουλεύει και για την τηλεόραση. Και τώρα ξεκινάει το μπέρδεμα. Με το κοντρολακι ανοίγει η τηλεόραση αλλά όχι το stick. Και αν ανοίξω τη τηλεόραση με το δικό της μετά με του xiaomi κλείνει Η συσκευή έχει μουλαρώσει και δεν ξέρω πως να την resetάρω. Είναι συνδεδεμένη με το έξτρα ρεύμα της πάντως. Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 27, 2022 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2022 Για να κάνεις reset το TV stick, η διαδικασία είναι αυτή: Hard Reset XIAOMI Mi TV Stick, how to - HardReset.info WWW.HARDRESET.INFO Πάντως μέσα στις ρυθμίσεις του stick πρέπει να έχει διάφορες επιλογές για το CEC, με τις οποίες μπορείς να παίξεις, ή να το απενεργοποιήσεις εντελώς χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις σε reset. Λογικά Settings → Device Preferences → HDMI CEC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 27, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε: Για να κάνεις reset το TV stick, η διαδικασία είναι αυτή: Hard Reset XIAOMI Mi TV Stick, how to - HardReset.info WWW.HARDRESET.INFO Πάντως μέσα στις ρυθμίσεις του stick πρέπει να έχει διάφορες επιλογές για το CEC, με τις οποίες μπορείς να παίξεις, ή να το απενεργοποιήσεις εντελώς χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις σε reset. Λογικά Settings → Device Preferences → HDMI CEC Ευχαριστώ για τον οδηγό. Θα το κοιτάξω γιατί δεν μπορώ να ανοιξω το στικ και να μπω στο μενού του. Δείχνει να ανοιγοκλείνει μόνο η τβ και όχι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 28, 2022 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2022 Τελικά όπως έκανα να βγάλω το ρεύμα για να ξεκινήσω τη διαδικασία του Reset, αποφάσισα να το ξανά συνδέσω και ξεκόλλησε. Ελπίζω να ήταν one off και να μη χρειαστεί να παλέψουν άλλο οι γονείς με δαύτο όσο δεν είμαι εγώ μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts