ARMIN34 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2022 έχω χάσει τα καλωδια για να συνδέσω την soundblaster AE-5 στον υπολογιστή μου σε αυτήν τήν περίπτωση τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να βρώ καλωδια για να συνδέσω την soundblaster AE-5 στον υπολογιστή μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 24, 2022 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2022 Τι εννοείς καλώδια; pcie δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMIN34 Αύγουστος 24, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2022 (edited) 2 hours ago, fatalara said: Τι εννοείς καλώδια; pcie δεν είναι; Αυτήν έχω ναι pci express είναι// Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Απλά αν θυμάμαι καλά έιχε ενα molex ΄καλώδιο και ενα άλλο επίσης Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 24, 2022 από ARMIN34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 24, 2022 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2022 Ειχε εναν ανταπτορα sata σε molex. Βρισκεις παντου. Αν και δεν χρειαζεται μιας και μολεξ μπορει ηδη να εχει το τροφοδοτικο σου. Βεβαια δεν ειναι καν απαραιτητο. Το μολεξ δινει ρευμα μονο για να αναψει το rgb led της καρτας. Κ χωρις αυτο δουλευει κανονικα. Το αλλο που θυμασαι μαλλον ειναι μια δωρο λεντοταινια που ειχε μεσα στη συσκευασια. Ουτε αυτη χρειαζεται. Κοινως, κουμπωσε την καρτα σε μια θυρα pcie , βαλε drivers και θα δουλεψει κανονικα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts