serpico75 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2022 Σας έστειλε αυτές τις τελευταίες 48 ώρες η Google ειδοποίηση ότι έκανε σταμάτημα περίεργου sign in στο λογαριασμό σας από άσχετη συσκευή; Εμένα μου ήρθε μήνυμα από την Google για τέτοιο σταμάτημα για χθες το βράδι 3:00 τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόμουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 22, 2022 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2022 όχι, δε μου έχει ακόμη τύχει χωρίς να είναι δική μου είσοδος σε λογαριασμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Αύγουστος 22, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2022 Το λογαριασμό τον έχω ασφαλίσει μόνο με secure mail. Ούτε με κινητό, ούτε με 2-step, ούτε με τίποτα. Μήπως το κάνει η Google για να τον ασφαλίσω σώνει και καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 22, 2022 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος serpico75 έγραψε: Το λογαριασμό τον έχω ασφαλίσει μόνο με secure mail. Ούτε με κινητό, ούτε με 2-step, ούτε με τίποτα. Μήπως το κάνει η Google για να τον ασφαλίσω σώνει και καλά; Δεν υπάρχει περίπτωση. Απλά είναι compromised το account σου. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts