Euthimis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2022 (edited) Γεια σας είναι εφικτό στην παροχή του κλιματιστικού να μπει μπριζα και στο καλώδιο αρσενικό φυς προκειμένου να βάλω μετρητή και να βλέπω πόσο καεί.....θεωριτικα με τις γνώσεις που έχω πιστεύω πως δεν συνιστάται και ειδικά στα 24000 btu.....διότι μια αστοχία υλικού να γίνει κατάλαβενετε μετά αντί να δροσιζομαστε μάλλον θα καιγόμαστε....τώρα ρωτάω γιατί έχω δει πόλους στο YouTube που το κάνουν όπως ο ady papas sto fix it your self. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2022 από Euthimis Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 21, 2022 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2022 Τα δικά μου κλιματιστικά πάντως ήταν από μαμά με πρίζα. Έχω ένα 12άρι και ένα 24άρι. Δεν ξέρω τι κλιματιστικό έχεις και πώς το συνδέεις. Αν το δικό σου κλιματιστικό δεν έχει πρίζα τότε ναι είναι εφικτό να το κάνεις, αρκείς να ξέρεις ότι η ασφάλεια της συγκεκριμένης πρίζας που θα το συνδέσεις έχει προδιαγραφές με επαρκή Αmps για να "σηκώσει" κλιματιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 21, 2022 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2022 Τωρα λεει δε βαζουν την πριζα μεσα ψηλα στον τοιχο, αλλα αφηνουν τα καλωδια εξω σε κλεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 22, 2022 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2022 On 20/8/2022 at 5:54 ΜΜ, το μέλος Euthimis έγραψε: Γεια σας είναι εφικτό στην παροχή του κλιματιστικού να μπει μπριζα και στο καλώδιο αρσενικό φυς προκειμένου να βάλω μετρητή και να βλέπω πόσο καεί.....θεωριτικα με τις γνώσεις που έχω πιστεύω πως δεν συνιστάται και ειδικά στα 24000 btu.....διότι μια αστοχία υλικού να γίνει κατάλαβενετε μετά αντί να δροσιζομαστε μάλλον θα καιγόμαστε....τώρα ρωτάω γιατί έχω δει πόλους στο YouTube που το κάνουν όπως ο ady papas sto fix it your self. Εφικτό είναι, αλλά πρέπει να πληρούνται και κάποιες προϋποθέσεις. Από την άλλη, εάν έχει δική του γραμμή στον πίνακα, που είναι και ορθό και αναμενόμενο, μπορείς να βάλεις έναν μετρητή ράγας απευθείας στον πίνακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts