Jpp Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 Είχα καποια προβληματα με το pc. Αποφασιζω να κανω φορματ , περασα xp+sp2 τα οποια εχω περασει πολλες φορες . Ξεκινάω και περνάω και στις δυο φορες drivers 1 προς 1 με restart καθε φορα . Την πρωτη φορα πεταξε μπλε οθονη κατα την διαρκεια του setup των drivers και μετα εκανα install το msn 7.07κατι κανει check το passport και κολλαει . Μετα εκανε διαφορα κολληματα στο mozilla dc++ netltimiter κτλπ. Κανω Defrag + chech disk αλλα τιποτα Ξανακανω φορματ not quick λεω μηπως φταιει αυτο τοσα χρονια φορματ quick . Περναω παλι drivers + κανω xp update. Oλα καλα αυτη τη φορα . Παω να περασω το msn κολλαει στο ιδιο σημειο !! Ε μετα που περασα τα υπολοιπα προγραμματα αρχισε παλι να κανει τα ιδια στα προγραμματα και να πετάει μπλε οθονες . Το παραλογο είναι οτι παλια εβαζα ολα τα προγραμματα εκανα 1 restart και ολα πηγαιναν καλα και περνουσαν μηνες για να δω μπλε οθονη . Ενω τωρα εκανα και 10 Εκανα σκαν στα win δε βρηκε τιποτα στο kaspersky. Ακομα παρατηρησα οτι αργει λιγο παραπανω να περασει τα xp απο οσο επαιρνε συνηθως. Ιδια κατασταση εχω αντιμετωπισει μονο μια φορα και δε ηξερα τι εφταιγε ! Στον blaster που εκανε restart συνεχεια μεχρι που το διαβασα στο νετ . :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 τι μηνύματα λάθους σου βγάζουν οι μπλε οθόνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 www.memtest86.com έτρεξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Μέσα σε όλο το χαμό, τις αλφαριθμητικές συμβολοσειρές και τις μπούρδες της Microsoft θα έχει και μία γραμμή του τύπου:THIS_IS_YOUR_DAMN_PROBLEMΓραφ'το κάπου και πε μας κι εμάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 κάτι με τις μνήμες μου φαίνεται να παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάϊος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 θα δω το error message την επομενη φορα . memtest ετρεξα τωρα για 1:20 χωρις κανενα προβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάϊος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Από το τελευταίο μου ποστ δε μου έχει ξαναπετάξει μπλε οθόνη αλλά το pc δεν έφτιαξε .Παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο .Παρόλο που έχω κάνει παρά πολλά restart κανονικά παρατηρώ ότι κάθε φορά είναι σαν να ανοίγω τα xp για πρώτη φορά .Πχ συνέχεια λέει ότι τα προγράμματα there are still running ενώ εγώ επιλέγω οκ και πατάω εκεί που λέει για να μην ξαναεμφανισθεί .Ακόμα μου πετάει το security window του explorer που λέει ότι ίσως η σελίδα είναι επικίνδυνη κτλπ .Αυτά λέτε να έχουν σχέση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Βρε μήπως κάνεις log off? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάϊος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 μακάρι να τα μπέρδευα !ξέχασα και αυτό το security center μου σπάει τα νεύρα που το βλέπω ..από την άλλη να ξανακάνω format ; υπάρχει περίπτωση και τις δυο φορές να περάστηκαν κακά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Ας τα πάρουμε απ'την αρχή...1) Τι σύνθεση έχεις?2) Στο 1ο post σου λες ότι σου κολλάει σε κάποιο driver, σε ποιον? Δοκίμασες με νεώτερη έκδοσή του?3) Για δες μία και τον οδηγό στην υπογραφή μου, μήπως είναι κάτι άλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάϊος 18, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 1. xp 3200+ / 1gb ram mem tested / 6600gt / soundblaster 5.1 / sata2. Την πρώτη φορά πέρασα vga 71.89 , NVIDIAnForceSystemDriversv3.75 και Promise376S-ATARAIDDriversv1.00.1.29Δεν κόλλησε την πρώτη φορά στους drivers αλλά όταν πήγα να κάνω sing in στο msn . δε του έδωσα μεγάλη σημασία όμως μετά κολλούσε και στο μοζιλα 1.04 και μετά άρχισε μπλε οθόνες . την δεύτερη κόλλησε στον driver nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_internationalπου τον πέρασα 1ο .μετά περνάω τους παραπάνω πάλι + windows updates όσες επιπλέον χρειάζεται αν έχεις το sp2 . μετά κόλλησε στο ίδιο σημείο στο msn και μετά πάλι μπλε οθόνες σε ανύποπτες στιγμή . τώρα είμαι με την δεύτερη φορά έχει να μου κάνει 3 μέρες μπλε οθόνη απλά κολλάει τώρα στο netlimiter 1.3 και άφησε τον μοζιλα . ακόμα παρατήρησα ότι έχει και πρόβλημα αμνησίας αφού μου βγάζει συνέχεια τα first time messages : ......there are still running , security center messages . όλα τα εχε τα χρησιμοποιώ συνέχεια και δεν είχα παλαιότερα πρόβλημα .είδα και την υπογραφή σου έτρεξα το anti Trojan που λες spybot + kaspersky και δεν βρήκε τίποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Μάϊος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Υποθέτω έχεις ελέγξεις τις θερμοκρασίες και είναι οκ.Ρίξε μια ματιά καιστο τροφοδοτικό μήπως αρχίζει και πεθαίνει και δοκίμασε το σύστημαχωρίς τη sounblaster επάνω να δεις πως πηγαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάϊος 19, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 την soundblaster την δουλεύω από 8/2000 χωρίς πρόβλημα . πως θα καταλάβω αν τα τροφοδοτικό έχει αρχίσει να τα παίζει . είναι νοναμε 400ρι και έχω χρησιμοποιώ ~360.θερμοκρασίες έχω ψηλές αλλά δεν τις θεωρώ ικανές για να crashari .cpu 49-56 idle - max . system 41vga 70-73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάϊος 19, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Να και το μήνυμα μιας μπλε οθόνης :Problem detected .... driver_irql_not_less_or_equaltechical information stop : 0x000000d1 (0x00000008, 0x00000002 , 0x00000000 , 0xf54abb46)nv4_mini.sys adress f54abb46 base at f5479000 , datestamb 424ddf16το συγκεκριμένο αρχείο είναι του driver 71.89 της nvidia . Ξαναπερνώ τον driver και ψάχνω και τον προηγούμενο του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Jpp Να και το μήνυμα μιας μπλε οθόνης :Problem detected .... driver_irql_not_less_or_equal Καλώς τα! Αυτό το ρημάδι μου ξεκίνησε και εμένα μετά την προσθήκη ενός SATA δίσκου...Πολλά παληκάρια το έχουν φάει εδώ αυτό... δοκίμασε να πας στο site της εταιρείας του δίσκου σου και της Μ/Β και κατέβασε ότι βοηθητικό βρείς (SATA Drivers, enablers κλπ). Και πάλι δεν νομίζω να σου φύγει, αλλά δοκίμασε. Πάντως όσο καιρό το ψάχνω, λύση δεν έχω βρει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Jpp [Σήμερα, στις 14:22] Να και το μήνυμα μιας μπλε οθόνης :Problem detected .... driver_irql_not_less_or_equaltechical information stop : 0x000000d1 (0x00000008, 0x00000002 , 0x00000000 , 0xf54abb46)nv4_mini.sys adress f54abb46 base at f5479000 , datestamb 424ddf16το συγκεκριμένο αρχείο είναι του driver 71.89 της nvidia . Ξαναπερνώ τον driver και ψάχνω και τον προηγούμενο του . Σου έσκασε ο driver της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε να περάσεις καμμία νεότερη έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Σου έσκασε ο driver της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε να περάσεις καμμία νεότερη έκδοση. Κάτι ξέρει ο Orgasmatron... όταν είχα περάσει ξανά ΌΛΟΥΣ τους drivers του συστήματος με νεότερες εκδόσεις κάποια στιγμή του πέρασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.