Jump to content

Mobo or CPU...?

AN7 OverClocker

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 11:57]

Εγώ νομίζω είναι η cpu...

Γιατί όταν τελικά Mpoytarei se DC με default όλα και πάω να τρεξε 3D Mark kai ta κακαρώνει?κολάει κοινώς....

Μπορει να ειναι και τα δυο

και η μητρικη και το CPU

Τιποτα δεν ειναι εντελως σιγουρο στην περιπτωση σου

Εχεις κανενα γνωστο\φιλο σου να δοκιμασεις κλπ

Εμενα γιατι μου βρομαει τροφοδοσια? Και ας λες οτι ειναι οκ. Ειδικα το σημειο που λες οτι μολις πας για 3DMark κολαει... ακριβος το ιδιο παθαινα, αλαξα ολο το συστημα μεχρι που συνηδητοποίσα οτι το 450W PSU μου δεν επαρκουσε να θρεψει την A8V & 3500 Newcastle και την 6800 μου.. (ενω στον P4 μου με ASUS P4C800 και με 350W τροφοδοτικο τα εδινε μια χαρα η 6800)...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

oxi...

Δοκίμασα 2 τροφοδοτικά...

Τελικά βρήκα και δοκίμασα άλλο cpu....στη mobo kai to mobo εχει πρόβλημα....

Πραγματικά πολύ κουφό...

αμαν μεγαλη γκατεμια φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα:wall: :wall: :wall:

Είπαμε. Ευαίσθητη η DFI. Σε κάποιους δουλεύει full σε κάποιους όμως δεν λέει να δουλέψει με τίποτα από ότι φαίνεται.

Το θέμα όμως είναι ότι εσένα αυτή είναι η 2η? Και με παρόμοιο πρόβλημα?

Σε αυτή τη περίπτωση δεν σου προτείνω αυτή που θα έρθει από RMA να την χρησιμοποιήσεις. Με κάτι στον εξοπλισμό σου οι DFI έχουν πρόβλημα. Καλύτερα πούλα την και πήγαινε σε ποιο απλές αλλά και ποιο σίγουρες λύσεις. Υπάρχουν πολλές καλές 939 εκεί έξω.

Αρχική απάντηση από yanni

Είπαμε. Ευαίσθητη η DFI. Σε κάποιους δουλεύει full σε κάποιους όμως δεν λέει να δουλέψει με τίποτα από ότι φαίνεται.

Το θέμα όμως είναι ότι εσένα αυτή είναι η 2η? Και με παρόμοιο πρόβλημα?

Σε αυτή τη περίπτωση δεν σου προτείνω αυτή που θα έρθει από RMA να την χρησιμοποιήσεις. Με κάτι στον εξοπλισμό σου οι DFI έχουν πρόβλημα. Καλύτερα πούλα την και πήγαινε σε ποιο απλές αλλά και ποιο σίγουρες λύσεις. Υπάρχουν πολλές καλές 939 εκεί έξω.

yanni μην το λες αυτο και μενα αν διαβασες το ποστ μου για την dfi καηκανε 4 αλλα τωρα δουλευει μια χαρα,μπορει να ετυχε και σε αυτον καποιο προβλημα που μπορει και να ειναι και πολυ απλο αλλα το μυαλο του παιδιου να μην παει εκει

Κοιτα....

Δεν υπάρχει κάτι που να πειράζει την dfi.....

Ούτε τροφοδοτικό...άλλωστε είναι καινούριο και με πολύ καλές τάσεις...μετά η μνήμη είναι με ch-5.....

Ο επεξεργαστής δεν είναι...καμία pci κάρτα δεν έχω...τι μπορεί να είναι ρε παιδιά...

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όλες ήταν της ιδιας ημερομηνίας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.