AN7 OverClocker Μάϊος 18, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Εγώ νομίζω είναι η cpu...Γιατί όταν τελικά Mpoytarei se DC με default όλα και πάω να τρεξε 3D Mark kai ta κακαρώνει?κολάει κοινώς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 18, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Δοκίμασε s&m σε long και 100% load στα default και δες που χτυπάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάϊος 18, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 11:57] Εγώ νομίζω είναι η cpu...Γιατί όταν τελικά Mpoytarei se DC με default όλα και πάω να τρεξε 3D Mark kai ta κακαρώνει?κολάει κοινώς.... Μπορει να ειναι και τα δυοκαι η μητρικη και το CPUΤιποτα δεν ειναι εντελως σιγουρο στην περιπτωση σουΕχεις κανενα γνωστο\φιλο σου να δοκιμασεις κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 18, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 με 939 κανέναν για αυτό λέω εδώ αν κανένας θέλει.....να τον πάω να δοκιμάσω..αλλά @@@ όλοι..Τεσπα θα τον πάω μαλλον μία στο πλαίσιο μάλλον και θα δούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάϊος 18, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Εμενα γιατι μου βρομαει τροφοδοσια? Και ας λες οτι ειναι οκ. Ειδικα το σημειο που λες οτι μολις πας για 3DMark κολαει... ακριβος το ιδιο παθαινα, αλαξα ολο το συστημα μεχρι που συνηδητοποίσα οτι το 450W PSU μου δεν επαρκουσε να θρεψει την A8V & 3500 Newcastle και την 6800 μου.. (ενω στον P4 μου με ASUS P4C800 και με 350W τροφοδοτικο τα εδινε μια χαρα η 6800)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 18, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 oxi...Δοκίμασα 2 τροφοδοτικά...Τελικά βρήκα και δοκίμασα άλλο cpu....στη mobo kai to mobo εχει πρόβλημα....Πραγματικά πολύ κουφό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 18, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker oxi... Δοκίμασα 2 τροφοδοτικά... Τελικά βρήκα και δοκίμασα άλλο cpu....στη mobo kai to mobo εχει πρόβλημα.... Πραγματικά πολύ κουφό... αμαν μεγαλη γκατεμια φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 18, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Είπαμε. Ευαίσθητη η DFI. Σε κάποιους δουλεύει full σε κάποιους όμως δεν λέει να δουλέψει με τίποτα από ότι φαίνεται.Το θέμα όμως είναι ότι εσένα αυτή είναι η 2η? Και με παρόμοιο πρόβλημα?Σε αυτή τη περίπτωση δεν σου προτείνω αυτή που θα έρθει από RMA να την χρησιμοποιήσεις. Με κάτι στον εξοπλισμό σου οι DFI έχουν πρόβλημα. Καλύτερα πούλα την και πήγαινε σε ποιο απλές αλλά και ποιο σίγουρες λύσεις. Υπάρχουν πολλές καλές 939 εκεί έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 18, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Συμφωνω με τον yanni. Αν δεν το αντεχεις, μην το πινεις. so simple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 18, 2005 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από yanni Είπαμε. Ευαίσθητη η DFI. Σε κάποιους δουλεύει full σε κάποιους όμως δεν λέει να δουλέψει με τίποτα από ότι φαίνεται.Το θέμα όμως είναι ότι εσένα αυτή είναι η 2η? Και με παρόμοιο πρόβλημα?Σε αυτή τη περίπτωση δεν σου προτείνω αυτή που θα έρθει από RMA να την χρησιμοποιήσεις. Με κάτι στον εξοπλισμό σου οι DFI έχουν πρόβλημα. Καλύτερα πούλα την και πήγαινε σε ποιο απλές αλλά και ποιο σίγουρες λύσεις. Υπάρχουν πολλές καλές 939 εκεί έξω. yanni μην το λες αυτο και μενα αν διαβασες το ποστ μου για την dfi καηκανε 4 αλλα τωρα δουλευει μια χαρα,μπορει να ετυχε και σε αυτον καποιο προβλημα που μπορει και να ειναι και πολυ απλο αλλα το μυαλο του παιδιου να μην παει εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 18, 2005 Author #51 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Κοιτα....Δεν υπάρχει κάτι που να πειράζει την dfi.....Ούτε τροφοδοτικό...άλλωστε είναι καινούριο και με πολύ καλές τάσεις...μετά η μνήμη είναι με ch-5.....Ο επεξεργαστής δεν είναι...καμία pci κάρτα δεν έχω...τι μπορεί να είναι ρε παιδιά...Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όλες ήταν της ιδιας ημερομηνίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάϊος 18, 2005 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Δεν λες την η/μ για να παει η καρδια μας στην θεση της? που την λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 18, 2005 Author #53 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Κοίτα....είναι rev A02 και η ημερομηνία είναι 28-12-04 και την λέει στα τετράγωνα πηνία(?) δίπλα από τα 3 σε σειρά mosfet με τις ψύκτρες....δίπλα στον επεξεργαστή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάϊος 25, 2005 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 αν σκεφτεσαι να το γυρησεις σε Abit Av8 3rd Eye ή Asus A8V εχω να σου πουλησω η να ανταλαξουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 25, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Via...με καμία παναγία...αν είχες καμιά Α8Ν-sli δεν θα έλεγα όχι...αλλά και πάλι δεν ξέρω....μπορεί να είμε γκατνέμης...αλλά κάποια στιγμή...θα μου κάτσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.