Jump to content

Mobo or CPU...?

AN7 OverClocker

Recommended Posts

Ρε παιδιά...από χτές...κάποιες φορές όταν κλείνω το pc και πάω να το ανοίξω μετά με πετάει με 3 leds...βρε καλό μου...βρε χρυσό μου...τιποτα...μόνο άμα του κα@λώσει ανοίγει...

Οι μνήμες δεν είναι....δοκιμασμένες σε άλλο PC...άρα μένει Mobo-Cpu...

Τι απο τα 2 λέτε?

Έχω την εντύπωση πώς ο controler τα έφτυσε....(ΓΑΜΩ μια φορά βρήκα ένα και γαμώ κομμάτι....και τε φτυσε κι αυτό...τι στο διαολο...βουντού μου κάνανε ρε?)...

Τα φώτα σας αν γίνεται και αν ξερει κανεις....

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Υποθέτω οτι τον έχεις γυρίσει default ή έστω με τα ίδια βολτ λίγα MHz παρακάτω..

Αν ναί ρίξε μια ματιά στο τροφοδοτικό όπως έικαι και ο Ζαχος...

Πάντως και εμένα μου κάνει κάτι κουλά ο 3000+ sta 2188 @1.36 περνάει S&M αλλά αργεί να φορτόσει windows Και τρώει και κάτι φρικαρίσματα μερικές φορές εντός win, εννείοτε και κολλήματα..... το εριξα 2150 και ολα οκ... μυστήριο.... ΗΤΤ<1000

Αρχική απάντηση από jax7480

PSU μηπως?

Δεν νομίζω...

με πολύμετρο...σεfull load

+12: 11,98

+5: 5.08

+3.3:3.31

Τι να σε πώ...

’σε που πήγα να δοκιμάσω να βάλω τις μνήμες του father Μου απάνω για να παίξει dual channel...αλλά @@@ παίζει μόνο με 1 stick.....

ΑΝ7 OverClocker

Στο manual νομίζω έχει αναλυτική περιγραφή των leds ? [τι είναι κάθε συμπτωμα ]

Εκανες απανωτά clear cmos , ?

Εκανες bios flash ?

Βγάλε την μπαταρία και το ρευμα τελειως και αστο κανα 1 ώρα [γνωμη μου]

edit ,. Δεν είχα δεί το τελευταιο που είπες για single channel only . κακό πολύ κακό αυτό ...

Από ότι είδα στο XS...

οι 3500+ με βενετία πυρήνα....κλοκάρουν κατα μέσο όρο γύρο στα 2800 ένας με μαμά ψύξη είναι στα 2750 και 1,5 τάση νομίζω...

3500+ CBBLE 0512DPAW - 2840 MHZ 1.456V PC - Onepagebook XS

3500+ CBBLE 0512DPAW - 2750 MHZ 1.660V AIR - mcbarnet007 XS

3500+ CBBLE 0504EPAW - 3003 MHZ 1.480V PC - TodB XS

3500+ LBBLE 0515FPAW - 2850 MHZ 1.648V AIR - Joe Camel XS

3500+ LBBLE 0515FPAW - 2750 MHZ 1.440V AIR - Tibu XS

3500+ LBBLE 0515FPAW - 2900 MHZ 1.648V AIR - Tibu XS

Από ότι βλέπω...Cbble Lbble δεν έχουν διαφορά.....

Το L σε τι διαφέρει από το C?

’λλο εργοστάσιο?άλλη γραμμη παραγωγής?

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ...

Ειναι κανεις απο αθήνα που να εχει 939 mobo για να δοκιμάσω τον επεξεργαστή και τις μνήμες μου....μπας και την σκαπουλάρει ο επεξεργαστής....?plz....

Ευχαριστώ...

Ρε παιδιά..

Ακουστε ακριβώς τι γίνεται......

Ας πούμε έχω ένα στικ πάνω και ανοίγει...οκ..

Μετά από λίγω το κλείνω...και πάω να το ανοίξω....αρχίζει και τσιρίζει....

Κάποια στιγμή ώταν έπαιζα με 2 στικ στις θέσεις 1-3 άνοιγε...2-4 με καμία παναγία...

ή μπορεί με 1 στικ στην 1 να ανοίγει...μετά το βάζω στην 2..τπτ..το ξανα πάω στην 1 και δεν ανοίγει...

Τι πιστεύετε?

Για def λέμε πάντα....

Ρε παιδιά...είναι καινούριο το mobo....γιατί στο προιγούμενο ΞΑΦΝΙΚΑ έγινε αυτό.....και την πάω για RMA μου την αλλάζουν...για 1 μέρα είναι οκ και ξαφνικά πάλι τα ίδια...

Και τι να λέει αν είναι καινούριο το mobo? Αν και το προηγούμενο είχε παρόμοια συμπτώματα τότε με κάτι έχει αλλεργία η DFI και πιθανόν όσα RMA και να κάνεις πάλι θα έχεις προβλήματα. Εκτός και αν σου στείλανε την ίδια μητρική πίσω. Αλλά λες ότι για μια μέρα δούλεψε.

Πολύ ευαίσθητη μητρική. Γ@μάτη από άποψη χαρακτηριστικών αλλά ευαίσθητη.

Υπερβολικά ευαίσθητη... Σαν τα οπίσθια μωρού.

Αλλά η ουσία είναι μια. Να αποκλείσεις το ενδεχόμενο της καμμένης CPU. Βρες κάποιον σχετικά κοντά σου (εγώ δε νομίζω να είμαι κοντά αλλιώς αμα θές πέρνα από το σπίτι να τον δούμε στην Α8V) για να τσεκάρεις τον επεξεργαστή.

Βασικά έχω και ένα mini προβλημα...οι μνήμες που έχω ειναι 2*512 266 η μία kingston(M-tech) και η άλλη Fairchild...και δεν ξέρω κατα πόσο είναι συμβατες...

Να ήξερα και που έμενες....

Ρε παιδιά τι να πώ...

Δεν έχω ιδέα τι φταίει....

Μόλις κατάφερα να την bootarw δοκίμάζω να αλλάξω bios...και βάζω το 414-3 και bootare χωρίς προβλήματα....αλλά! σε Dual-Channel ούτε 3dMark 05 δεν τρέχει....

Τι να πώ...δεν έχω ξανα δεί έτοια πράμα...και δεν νομίζω να είναι τόσο mobo....και αυτοί στο Pc-Ctore ακόμα να μου φέρουν τι μνήμες..λένε η OverBoost φταίει....

Αν ήταν ασυμβατότητα θα το έβλεπες με το καλημέρα.

’μα είναι τρέξε κανένα memtest να δεις αν τελικά είναι όντως ασύμβατες. Και ακόμα και στα 100MHz αν είναι βάλε τις αρκεί να κάνεις δουλέιά μέχρι να σου έρθουν οι άλλες.

Τώρα να σου πω και εγώ θα ήλπιζα να είναι επεξεργαστής αν τον είχα αγοράσει από το Πλαίσιο, αλλά δεν νομίζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.