Simon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2022 (edited) Έχουμε και λέμε Έχω συναντήσει ένα θεματάκι με το google maps σε android, μέχρι πριν λίγο κάνοντας tap σε κενό σημείο του χάρτη έκλεινε η γραμμή αναζήτησης και η γραμμή με τα αποθηκευμένα-αγαπημένα κλπ οπότε όλη η οθόνη είχε χάρτη. Σήμερα κάνοντας tap επιλέγει τις συντεταγμένες του σημείου. Πώς έγινε αυτό; Μπορώ να το αλλάξω; Είναι η έκδοση 11.46.0603 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2022 από rastaman quote removed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 4, 2022 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2022 Στην ίδια έκδοση, παίζει σωστά εμένα. Μήπως να έκανες κανένα clear στα data του app? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Αύγουστος 4, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2022 2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Στην ίδια έκδοση, παίζει σωστά εμένα. Μήπως να έκανες κανένα clear στα data του app? Το είχα δοκιμάσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι feature της έκδοσης μάλλον (?) παρόλα αυτά δεν βρήκα κάποια σχετική ρύθμιση. Εν τέλει επειδή είναι ενοχλητικό για μένα, έκανα απεγκατάσταση και πήγα σε προηγούμενη (11.40.1704). Πλέον λειτουργεί όπως πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Αύγουστος 4, 2022 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2022 Να ανοιχτει θεμα παραπονων για την εκδοση 11.46.0603 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 5, 2022 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2022 long shot δοκίμασες να κάνεις Log In με άλλο account Να δεις αν κάνει το ίδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Αύγουστος 5, 2022 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2022 9 λεπτά πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: long shot δοκίμασες να κάνεις Log In με άλλο account Να δεις αν κάνει το ίδιο? Όχι αλλά είναι θέμα εγκατάστασης/ρυθμίσεων, σε άλλη συσκευή λειτουργεί όπως πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts