Peter Parker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2022 Μήπως γνωρίζεται αν μπορώ να βρω εδώ Ελλάδα αυτό των αντάπτορα, κοίταξα στο Σκρουτζ αλλά δεν βρήκα κάτι. Ο ανεμιστήρας είναι ο παρακάτω και θέλω να των αντικαταστήσω με after market Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 25, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2022 Δε το βλεπω κάπου ελλάδα αλλά αν το έχεις λίγο το layout φαινεται εδώ Ενα κόψιμο ράψιμο είναι. Κόβεις το καλώδιο του παλιού, το καλώδιο του νέου και ενώνεις το DELL βυσμα στο νέο ανεμιστηρι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 26, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2022 Δεν έχω πρόβλημα με το να κάνω τις συνδέσεις, το θέμα είναι με τα καλώδια στους ανεμιστήρες είναι μόνοχρωμα αυτό δεν ξέρω τι ρόλο παίζει και την αντίστοιχη με τα χρώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 26, 2022 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2022 Τη σειρά δες στο βύσμα το κλασικό απο πάνω στη φώτο και αρίθμησε τα μονοχρωμα καλώδια με την ίδια σειρά. Να κοιτάς και το ένα και το άλλο βύσμα από την ίδια μεριά. Πλέον αντι για χρώματα έχεις το 1-2-3-4 και προχωράς στη σύνδεση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 26, 2022 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2022 Ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts