ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2022 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Matepad 11 της Huawei, αλλά διαπίστωσα ότι δεν υποστηρίζει τις εφαρμογές της Google. Λογικά, μπορώ να μπαίνω στο gmail και youtube από τον περιηγητή. Με το outlook υπάρχει πρόβλημα; Ισχύει ότι το συγκεκριμένο ΛΣ είναι αργότερο του Android ή είναι ψέμματα της Google λόγω ανταγωνισμού Κίνας - ΗΠΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούλιος 22, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2022 Δεν έχει καθόλου google services. Play store δεν υπάρχει. Εφαρμογές μπορείς να κατεβάσεις από το AppGallery. Για το mail ίσως σε βολέψει το blue mail ή άλλος client. YouTube και εγώ από opera βλέπω και κόβει και διαφημίσεις. Από εκεί και πέρα εσύ ξέρεις αν μπορείς να δουλέψεις χωρίς gapps. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με το android (ίδιες βιβλιοθήκες έχουν). Το σημαντικό είναι αν μπορείς χωρίς gapps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 26, 2022 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2022 Έχω διαβάσει μόνο θετικά για τη συνολική λειτουργία του harmony os. Δεν το έχω δουλέψει, αλλά αν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος με ένα huawei mate 40 pro, χωρίς harmony os (όπου διαβάζω έχουν καταφέρει να βάλουν gms), θεωρώ ότι δε θα υπάρξουν πολλά που δε θα παίζουν σε harmony Ρίξε μια ματιά στο xda για περισσότερες πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts