astrolabos Μάϊος 17, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Αμερικανιες; Να σου θυμίσω ότι έχεις δει 2 σεζον σερι; Και τις 3 σεζόν μαζί και τώρα περιμένω να βγεί η τέταρτη :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάϊος 19, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 α εγώ είμαι φαν των ριάλιτυ! περνάει η ώρα με κουτσομπολιό ασχέτων...τι είναι καλύτερο να θάβω τους φίλους μου; ή τους ξένους;; χεχεχε:devil: :devil: :devil: :innocent: :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Μάϊος 19, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από rantanplan α εγώ είμαι φαν των ριάλιτυ! περνάει η ώρα με κουτσομπολιό ασχέτων...τι είναι καλύτερο να θάβω τους φίλους μου; ή τους ξένους;; χεχεχε:devil: :devil: :devil: :innocent: :innocent: NA MH ΘΑΒΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ:devil: υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάϊος 23, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle [19-05-2005 23:26] NA MH ΘΑΒΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ:devil: υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνεις χαχαχαχαχαχα λες;;;.....μπα δε θα πάρω!! το κουτσομπολιό είναι υγεία αγάπη μου!!! με μέτρο όμως ε;; μην το παρακάνουμε χαχαχα :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling υ.γ. μήπως και σενα κατά βάθος κάτι σε τσιγκλάει να κουτσομπολέψεις λίιιιγο;;...αν ναι εγώ είμαι εδώ!! :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.