G.F. Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2005 Έχετε δει τί πανικό έχει προκαλέσει το καινούργιο reallity του Alpha; Ήδη γίνεταιο χαμός. Μπείτε στο σχετικό forum να δείτε!www.dream-show.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 1o σου ποστ στο λαμπ...και λες για το dreamshow?ΕΛΕΟΡ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Ένα μάτσο ψώνια... Όλοι θέλουν ένα χέρι ξύλο και πρώτα απόλους ο μικρούτσικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras 1o σου ποστ στο λαμπ... και λες για το dreamshow? ΕΛΕΟΡ....... και διαφιμιζει αλλο site (στο ιδιο 1o post) :spam: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Έλεος πια με τα riality!’μα υπήρχε ένα riality με computer modding τότε θα το σκευτόμουν:whistling:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 εδω η ανθρωποτητα χανεται πολεμοι γινονται παιδια πεθαινουν και αυτα τα καναλια ολοσκουπιδια προβαλουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αλλοι ασχολούνται με το Overclock στις CPU τους..... Και άλλοι φροντίζουν να έχουν σε μόνιμη βάση Underclocked τις εγκεφαλικές τους λειτουργείες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Μάϊος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Ένα έχω να πω και να συμφωνήσω με τους υπόλοιπους:ΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Αλλοι ασχολούνται με το Overclock στις CPU τους..... Και άλλοι φροντίζουν να έχουν σε μόνιμη βάση Underclocked τις εγκεφαλικές τους λειτουργείες... ναι και μερικοι που ασχολουντε με το οβερκλοκ της CPU τους εχουν αμελησει τον συγχρονισμο του εγκεφαλου τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Έλεος πια με τα riality!’μα υπήρχε ένα riality με computer modding τότε θα το σκευτόμουν:whistling:tomato: Συμφωνω με τον daospi. Φανταζεστε να εβγαινε ενα τετοιο reality? Χαμος θα γινοταν. Εγω πατως θα δηλωνα συμμετοχη ετσι και υπηρχε τετοιο reality. Με επαθλο τι αλλο, εναν υπολογιστη με ολα τα τελευταιας τεχνολογιας parts πανω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα Μάϊος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 μεγαλυτερη μαλ....δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου ομως ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:17] ναι και μερικοι που ασχολουντε με το οβερκλοκ της CPU τους εχουν αμελησει τον συγχρονισμο του εγκεφαλου τους Αμα δουλεύεις ασύχρονα την CPU του εγκεφάλου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Μάϊος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos και διαφιμιζει αλλο site (στο ιδιο 10 post) :spam: πρώτη μούρη ο φίλος μας (σε πάω μεγάλε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Ρε παιδια σας παρακαλω μεινετε on-topic. Μην το μαματε το thread του παιδιου... κανω προβα για moderator... Πως τα πηγα?? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 το βλεπω το θεμα για κλειδωμα αν συνεχιστει:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Ούτε pimpage δεν ξέρουν να κάνουν οι νιούμπηδες... τσ-τσ-τσ...Ακολουθεί δωρεάν μάθημα για site pimpingΜάθημα 1ο, παράγραφος α), εγκώλπιο IV: "DON'T 'S" - Ο λάθος τρόπος, γίνεται με έναν χρήστη.cutegrlfriend69 wrote:Hi αγόρια!!!Δεν έχω την παραμικρή ιδέα σχετικά με την θέματολογία του φόρουμ σας, και για να είμαι ειλικρινής, δε με νοιάζει και να μάθω.Ήθελα μόνο να σας πω ότι εντελώς τυχαία τις προάλλες έπεσε ο μάτης μου σε ένα καινούριο φόρουμ, το www.newtrendyhipyoushouldntmiss.cum και ρουλάρει τέλεια!Θα σας δω εκεί!!!1!1!!Μάθημα 2ο, παράγραφος στ), ραψωδία 7.5 ίντσες: "DO 'S" - Ο σωστός τρόπος, απαιτούνται δύο (2) τυχάρπαστοι χρήσται.MC_βαλτός_ξεκάρφωτος_χρήστης_#1 wrote:Hiέψαχνα καιρό για ένα φόρουμ με θέμα τα πισιά, γιατί είχα ένα πρόβλημα με τον επεξεργαστή μου (κάηκε) και μου υποδείξανε το υπέροχό σας φόρουμ.Ωραίο είναι αν και το πρόβλημά μου έχει πλέον λυθεί (περιμένω από το RMA την αντικατάσταση.Το θέμα είναι ότι μου είπανε ότι θα αλλαχτεί σε 6 μήνες. Τι θα κάνω εγώ μέχρι τότε δεδομένου ότι το Fame Story 38 έχει τελειώσει;ΜήτσοςDJ_βαλτός_ξεκάρφωτος_χρήστης_#2 wrote:Hi dude!Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα αλλά ανακάλυψα το φόρουμ του νέου ριάλιτυ του ’λφα www.shamestory.com και έχω αποκτήσει λόγο ύπαρξης!!!!11!1!MC_βαλτός_ξεκάρφωτος_χρήστης_#1 wrote:Thnx man, έδωσες μια άλλη πνοή στη ζωή μου, σ'ευχαριστώ πολύ, το site ρουλάρει άγρια, όμοιο του δεν υπάρχει, δαμεί και γέρνει (μιλάμε πάντα για παγκόσμια πατέντα, κληρονομικό χάρισμα)Τι σου οφείλω;κ.ο.κ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 16, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 ^^LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάϊος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Για μια ακομη φορα απαιχτος!! :worship: Chosen :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 16, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 16:02] κανω προβα για moderator... Πως τα πηγα?? :P ακομα καθεσαι? ...καρφωτος για το Dream-Show... εφοσον βεβαια εχεις στοχους και φιλοδοξιες στη ζωη σου ... εαν παλι δεν εχεις απο δαυτα μπορεις να πας να σπουδασεις να γινεις κανας αναξιος λογου φυσικο-χημικο-μαθηματικο-γιατρουδακος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάϊος 16, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Χαχαχαχα, φιλαράκο γράφτηκες για να μας πείς για το Dream Show; Στο φόρουμ όπου παραδοσιακά κράζουμε εν χωρώ αυτά τα τηλε-σκουπίδια;Θα πώ και εγώ λοιπόν ένα τρανταχτό ΕΛΕΟΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.