kavouras5 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2022 Καλημέρα παιδιά, ψάχνω να βρω ενα καλό σετ εργαλείων μπαταρίας: κρουστικό δραπανοκατσάβιδο, γωνιακός τροχός, κλαδευτικό αλυσοπρίονο. Λογικά θα παω είτε σε dewalt είτε σε makita. Πχ βρήκα αυτό Please Wait... | Cloudflare WWW.SKROUTZ.GR που έχει δυο μπαταρίες και ξεχωριστά να πάρω αυτό Please Wait... | Cloudflare WWW.SKROUTZ.GR Η ερώτηση είναι αν οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι καλές ή πρέπει να πάρω κάποιο άλλο μοντέλο μπαταρίας, γιατι είδα διάφορους κωδικούς. Επίσης μια ακόμα ερώτηση είναι αν υπάρχει δυνατότητα αυτές οι μπαταρίες να φορτίζουν με ηλιακό πάνελ. Εννοείται αν έχετε να προτείνετε άλλα μοντέλα ή μάρκες πείτε μου… Ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 16, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2022 Ειτε σε dewalt πας είτε σε makita ευχαριστημένος θα μείνεις. Για τα dewalt που δείχνεις οι μπαταρίες XR είναι από τις καλύτερες. Ποιους άλλους κωδικούς είδες και σε προβλημάτισαν? Εχω χρόνια Dewalt 18αρια και Makita 18αρια και οι μπαταρίες είναι ακόμα εδώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Μία φορά είχα θέμα αλλά αντικαταστάθηκαν άμεσα μέσα σε εγγύηση. Τον γωνιακό τρόχο τον έχω πολύ καιρό και με έχει κάνει να ξεχάσω αυτούς του ρεύματος. Το 796 κρουστικό δε θυμάμαι αν πέρασε από τα χέρια μου αλλά το βλέπω με μεταλλικό τσοκ οπότε όλα καλά. Αλυσοπρίονο έχω το ίδιο και είμαι επίσης ευχαριστημένη. Να πάρεις απευθέιας και λαδάκι αν δεν έχεις γιατί τρώει κάμποσο. 1 ώρα πριν, το μέλος kavouras5 έγραψε: αν υπάρχει δυνατότητα αυτές οι μπαταρίες να φορτίζουν με ηλιακό πάνελ. Δε το γνωρίζω αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Ιούλιος 16, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2022 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Είδα στο Amazon.co.uk WWW.AMAZON.CO.UK οτι υπάρχει η μπαταρία DCB184 και η DCB184-XJ με διαφορά στην τιμή. Προφανώς αλλάζει η χωρητικότητά της; Το πιο σημαντικό που ήθελα για τη μπαταρία, να είναι καινούριο μοντέλο ώστε να ταιριάζει αν χρειαστεί να πάρω καινούρια εργαλεία της dewalt. Για κρουστικό προτείνεις κάποιο άλλο μοντέλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 16, 2022 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2022 Για να μη μπερδευεσαι όσες έχουν αυτό το αυτοκόλλητο Είναι πιο παλιές. Η ημερομηνία παραγωγής τους ειναι πιο παλιά. Οσες έχουν αυτό το αυτοκόλλητο Εχουν πιο φρέσκια ημερομηνία παραγωγής. Και οι δύο μπαταρίες έχουν την ίδια λίστα συμβατότητας. Ειναι συμβατές με όλα τα εργαλεία της σειράς XR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Ιούλιος 16, 2022 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2022 Από ό,τι διαπίστωσα, συμφέρει να πάρεις ξεχωριστά μπαταρίες,φορτιστή και σκέτο μηχάνημα, παρά να πάρεις σετ. Συνήθως το σετ είναι πολύ πιο ακριβό. Τελικά σκέφτομαι τα εξής: Δραπανοκατσάβιδο Please Wait... | Cloudflare WWW.SKROUTZ.GR Τροχός Please Wait... | Cloudflare WWW.SKROUTZ.GR Αλυσοπρίονο Please Wait... | Cloudflare WWW.SKROUTZ.GR 2 μπαταρίες Please Wait... | Cloudflare WWW.SKROUTZ.GR Φορτιστής Please Wait... | Cloudflare WWW.SKROUTZ.GR Ως προς τη φόρτιση των μπαταριών απο πάνελ, βγάζει η dewalt τον φορτιστή Please Wait... | Cloudflare WWW.SKROUTZ.GR ο οποίος παίρνει ρεύμα απο μπαταρία αυτοκινήτου, δηλαδή 12v. Αρα άνετα μπορεί να πάρει ρεύμα απο πάνελ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Αύγουστος 26, 2022 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2022 Καλησπέρα παιδιά, επειδή είναι αρκετά τα πράγματα που θέλω να πάρω απο dewalt, ποιο μαγαζί προτείνετε? Έψαξα να βρω την αντιπροσωπεία, αλλα δεν βγάζεις άκρη ποιος είναι ο αντιπρόσωπος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts