ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2022 (edited) Φαίνεται αρκετά καλό και με την επιταγή της Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ στοιχίζει περίπου 110 ευρώ, χωρίς τη γραφίδα. Ωστόσο, πρόσεξα ότι δεν έχει υποδοχή για ακουστικά. Μήπως συνδέεται με ακουστικά usb C; Αξίζει να αγοράσω μεταττροπέα από usb c σε jack; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2022 από ΣτοΠαραΠεντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 14, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2022 16 ώρες πριν, το μέλος ΣτοΠαραΠεντε έγραψε: Φαίνεται αρκετά καλό και με την επιταγή της Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ στοιχίζει περίπου 110 ευρώ, χωρίς τη γραφίδα. Ωστόσο, πρόσεξα ότι δεν έχει υποδοχή για ακουστικά. Μήπως συνδέεται με ακουστικά usb C; Αξίζει να αγοράσω μεταττροπέα από usb c σε jack; Νομίζω περιέχει μετατροπέα USB-C σε 3.5mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 19, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2022 Σε σύγκριση με το Matepad 11 των 128 GB, θεωρείται καλό μοντέλο; Η διαφορά που προκύπτει με την ψηφιακή μέριμνα 2 είναι 110 και 210 ευρώ αντίστοιχα. Η γραφίδα, αξίας 100 ευρώ, πωλείται ξεχωριστά. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αγοράσω μέσω γνωστού μου με απαλλαγή του ΦΠΑ (άρθρο 39). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 21 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21 Έχω γεμίσει τη μνήμη της ταμπλέτας και ψάχνω επεκτάσιμη, αλλά δεν έβγαλα άκρη εάν η μέγιστη χωρητικότητα είναι 1Τ ή 512GB. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του Matepad 10.4 ανάλογα με το έτος κυκλοφορίας. Στο Plaisio δεν αναφέρεται το έτος, αλλά στις προδιαγραφές γράφει έως 1Τ MicroSD. Οι δε MicroSD είναι δύο τύπων. Ποιον να πάρω; https://www.memorycow.co.uk/tablet/huawei/huawei-matepad-10.4-2022-tablet Huawei MatePad 128GB WiFi Tablet 10.4" Γκρι | Plaisio WWW.PLAISIO.GR Με μεταλλικό σχεδιασμό, 2Κ οθόνη 10,4 ιντσών, πληκτρολόγιο, 8πύρηνο επεξεργαστή Kirin 710A, 4GB RAM, 128GB storage και δυνατότητες WiFi. Είναι ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 21 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21 21 λεπτά πριν, το μέλος ΣτοΠαραΠεντε έγραψε: Έχω γεμίσει τη μνήμη της ταμπλέτας και ψάχνω επεκτάσιμη, αλλά δεν έβγαλα άκρη εάν η μέγιστη χωρητικότητα είναι 1Τ ή 512GB. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του Matepad 10.4 ανάλογα με το έτος κυκλοφορίας. Στο Plaisio δεν αναφέρεται το έτος, αλλά στις προδιαγραφές γράφει έως 1Τ MicroSD. Οι δε MicroSD είναι δύο τύπων. Ποιον να πάρω; https://www.memorycow.co.uk/tablet/huawei/huawei-matepad-10.4-2022-tablet Huawei MatePad 128GB WiFi Tablet 10.4" Γκρι | Plaisio WWW.PLAISIO.GR Με μεταλλικό σχεδιασμό, 2Κ οθόνη 10,4 ιντσών, πληκτρολόγιο, 8πύρηνο επεξεργαστή Kirin 710A, 4GB RAM, 128GB storage και δυνατότητες WiFi. Είναι ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και... Σχεδόν σίγουρα θα σου δουλέψει η 1TB, ανεξάρτητα από το έτος κυκλοφορίας. Δεν κατάλαβα τι εννοείς δύο τύπων. Από αυτές που παρέθεσες, όσο μεγαλύτερο U, V, A rating έχει η κάρτα, για τόσο μεγαλύτερο πρότυπο ταχύτητας είναι πιστοποιημένη. Προφανώς δεν παίζει ρόλο μόνο η ταχύτητα: Η εταιρεία και το μοντέλο επηρεάζουν σημαντικά τα χαρακτηριστικά της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 21 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21 3 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε: Δεν κατάλαβα τι εννοείς δύο τύπων. SDXC SDHC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 21 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21 Για τα μεγέθη που σε ενδιαφέρουν, όλες είναι SDXC, που είναι βασικά η εξέλιξη των SDHC για μεγαλύτερες χωρητικότητες. Το Matepad είναι συμβατό και με αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts