gdp77 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2022 Εντάξει δεν πωλούνται πουθενά στην Ελλάδα? Έλεος!!! Πού θα βρω τέτοια κλιπς ? Από aliexpress βρίσκω, αλλά θα μου έρθουν Σεπτέμβριο... Κανείς στην Ελλάδα δεν πουλάει? Γνωρίζει κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 1, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 ....βαλε λαστιχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 1, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 14 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: ....βαλε λαστιχο. OK! Κάποια λαστιχάκια συγκεκριμένα που αντέχουν τη φθορά από θερμοκρασίες και δεν θα κομματιαστούν? Την έχεις κάνει την πατέντα με κάτι συγκεκριμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 1, 2022 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 Παλια ειχα μια Thermalright ψυκτρα με δυο πυργους. Επειδη ηθελα να βαλω κ τριτο 140αρη ανεμιστηρα κ νομιζω δε χωρουσε κανονικα λογω μνημων, το εδεσα με λαστιχακια. Τα κλασσικα καφελαδι. Δε νομιζω οτι κοβονται τοσο ευκολα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 1, 2022 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 32 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Παλια ειχα μια Thermalright ψυκτρα με δυο πυργους. Επειδη ηθελα να βαλω κ τριτο 140αρη ανεμιστηρα κ νομιζω δε χωρουσε κανονικα λογω μνημων, το εδεσα με λαστιχακια. Τα κλασσικα καφελαδι. Δε νομιζω οτι κοβονται τοσο ευκολα. Έβαλες τα "λεπτά" π.χ. που περιτυλίγουν τη φέτα/αλλαντικά στο σούπερ ή τα πιο χοντρά τα "πλακέ" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 1, 2022 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 Αυτα του βιβλιοπωλειου. Νομιζω ειναι λιγο πιο χοντρα. Οχι τα πλακε δε βολευαν. Γιατι τα ειχα βαλει αναμεσα στα φινς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούλιος 1, 2022 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: Από aliexpress βρίσκω, αλλά θα μου έρθουν Σεπτέμβριο... Από amazon,de ? Amazon.de WWW.AMAZON.DE Amazon.de WWW.AMAZON.DE Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2022 από p55 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 1, 2022 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 (edited) 3 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε: Από amazon,de ? Amazon.de WWW.AMAZON.DE Amazon.de WWW.AMAZON.DE Τα έχω βρει αυτά. 12 ευρώ (με μτφ) για 2 μεταλλικά ελάσματα? Καλύτερα λαστιχάκια σούπερ μάρκετ, δηλαδή έλεος. Της prolimatech φτάνουν σχεδόν 20€ . Ούτε χρυσό να αγόραζα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2022 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 1, 2022 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 Zip ties ρε συ. Περνάς ένα ολόκληρο μέσα απ την τρύπα, και το σφίγγεις με ένα δευτερο στα fins της ψυκτρας ή στον άλλο ανεμιστήρα. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 1, 2022 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 Δεν κατάλαβα πώς γίνεται, μια που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά αγοράζω και πειραματίζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 1, 2022 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 12 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: Δεν κατάλαβα πώς γίνεται, μια που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά αγοράζω και πειραματίζομαι Κανονικά η ουρά τους "κουμπώνει" στο αυτάκι τους. Εσύ θα χρησιμοποιήσεις 1 που θα το περνάς μέσα από την τρύπα του ανεμιστήρα και θα το δένεις είτε στα fins είτε σε δευτερο ανεμιστήρα με αυτάκι από άλλο δετικό. Το παραπάνω, εννοείται Χ4. Αν έχεις κάτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως spacer βάλε γιατί μπορεί να συντονίζει. Θα πρότεινα μικρά ο rings, αν έχεις, αν όχι με 1-2 ευρώ θα πάρεις καμιά χούφτα σε εργαλειάδικο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 1, 2022 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 (edited) Εντάξει το γκούγκλαρα και κατάλαβα. Είναι εύκολο όταν προεξέχουν οι ανεμιστήρες από την επιφάνεια της ψύκτρας. Το θέμα είναι ότι η ψύκτρα μου είναι τεράστια και οι ανεμιστήρες δεν προεξέχουν. Ειδικά στο κάτω μέρος θα φτύσω αίμα για να κάνω την πατέντα, όταν το mobo είναι ήδη βιδωμένο στο κουτί και η ψύκτρα πάνω στο cpu. Θα πρέπει να αφαιρέσω την ψύκτρα για να γίνει σωστά η δουλειά μάλλον. edit: Ίσως και όχι αν πάρω μεγάλου μήκους zipties και περάσουν από άκρη σε άκρη.... Ενδιαφέρον. Πολύ ενδιαφέρον.... 5 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Θα πρότεινα μικρά ο rings, αν έχεις, αν όχι με 1-2 ευρώ θα πάρεις καμιά χούφτα σε εργαλειάδικο. Ευτυχώς οι ανεμιστήρες μου έχουν rubber pads στις γωνίες, οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα συντονισμού, αν τα σφίξω τόσο όσο Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2022 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 1, 2022 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2022 3 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: Ίσως και όχι αν πάρω μεγάλου μήκους zipties και περάσουν από άκρη σε άκρη.... Πάρε 200mm να είσαι σίγουρος. Κάτω κάτω θα είναι λίγο μανούρα αλλά είναι σχετικά σκληρό το 200άρι και θα περάσει. 3 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: Ευτυχώς οι ανεμιστήρες μου έχουν rubber pads στις γωνίες, οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα συντονισμού, αν τα σφίξω τόσο όσο Ε μάλλον θα αρκούν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper Ιούλιος 5, 2022 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2022 Το έχω διαβάσει..ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει αλλά άμα έχεις δείγμα μπορείς να αγοράσεις καλό σύρμα και με μια πενσα και λίγη υπομονή να τα φτιάξεις μόνος σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts