Jump to content



Ψάχνω screensaver με DNA


Seeker

Recommended Posts

Θέλω κάτι που όταν τρέχει ο screensaver να φαίνεται σαν να κάνει δουλειά (κάτι σε ανάλυση DNΑ κλπ.). Ότι βρήκα εώς τώρα ήταν βλακείες (ειδικά τα χρώματα), αν υπάρχει κάτι σε OpenGL θα ήταν ότι καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς όχι γιατί ψάχνω screensaver. Ψάχνω κάτι όπως αυτά που φαίνονται στις ταινίες με τον κλώνο του DNA να περιστρέφεται στην οθόνη και να εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες στην άκρη της οθόνης.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από schumifer

Τότε ψάξε μέσω γούγλη στις εικόνες με δνα

Ναι αλλά δεν μου κάνουν οι εικόνες, θέλω να έχει κίνηση και να μοιάζει σαν πραγματικά ο υπολογιστής να αναλύει DNA...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tristeno

http://www.ati.com/developer/screensavers.html

Μήπως ξέρεις αν γίνεται να αλλάξουμε ή να απενεργοποιήσουμε το logo στην κάτω δεξιά γωνία; Ρωτάω γιατί έχω 9600ΧΤ αλλά το screensaver λέει 9800Pro... Όχι οτι με χαλάει βέβαια... :cool::p:D

Link to comment
Share on other sites

Φοβερά, φοβερά! Κατέβασα στην αρχή αυτό με τη λάβα αλλά επειδή μου φάνηκε κάπως βαρύ για την κάρτα ή τουλάχιστον φαινόντουσαν κάποιες "γωνίες" έβαλα το άλλο με το μεταλλικό διαβολάκι και το ρολόι. Ποπο, καθόμουν και το χάζευα εχθες... Τέλειο είναι... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μπορείς να βάλεις το folding της IBM που θα βρείς εδώ: http://www.worldcommunitygrid.org/

Αν φυσικά σου αρέσει και θέλεις να γραφτείς, μπορείς να μπεις και στην ελληνική ομάδα: http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=MHWCQT3FN1 ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.